Nauja R.Kaušiūtės daina - vaistas patyrusiems išdavystę

Žiemai ritantis į pabaigą, dainininkė Rasa Kaušiūtė atiduoda duoklę šiam metų laikui ir pristato lengvą bei tyrą tarsi snaigės savo kūrinį „Snowflakes“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 21, 2014, 4:10 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 1:37 AM

„Tai pati šviesiausia ir pozityviausia iš visų mano dainų. Ji tarsi padėka žmogui už man skirtus jausmus, kai jų labiausiai reikėjo“, - sako dainininkė.

Šią dainą, anot dainininkės, geriausiai supras ragavusieji gyvenimo druskos - patyrę ir skausmo, ir išdavysčių.

Kai po tokios bjaurasties nutinka kažkas gero, tai atrodo lyg atpildas už patirtą skriaudą. Tuomet viskas aplink iššvarėja, išskaistėja, pajunti palaimą ir dėkingumą.

Žodžius ir muziką dainai „Snowflakes" R.Kaušiūtė sukūrė lygiai prieš metus, vasario viduryje, kai iš dangaus krito snaigės, tačiau, skirtingai nei sniegas, romantika - ne sezono reikalas.

„Šis kūrinys neš tą pačią žinią ir pavasarį byrant obelų žiedams, ir rudenį ėmus skraidyti nendrių pūkams", - neabejoja dainininkė, fotosesijai pasirinkusi ypač romantišką vietą - mezginiais "aprengtą" ir įsimylėjusių porų inicialais papuoštą medį sostinės Ozo parke.

Seniai svajojusi prisijaukinti ir atlikti romantinės elektronikos kūrinius, R.Kaušiūtė dainą „Snowflakes“ vadina pirmuoju žingsniu to link.

R.Kaušiūtės daina - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.