Lietuvos „Eurovizijos“ atranką nutraukė įvykiai Kijeve

Vos prasidėjusi priešpaskutinė „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos laida po pirmo pasirodymo dėl įvykių Kijeve buvo nutraukta.

Po Mios pasirodymo dėl įvykių Kijeve buvo nutraukta „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos transliacija.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Po Mios pasirodymo dėl įvykių Kijeve buvo nutraukta „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos transliacija.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 22, 2014, 9:35 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 12:45 AM

„LRT televizija“ iš Maidano aikštės tiesiogiai transliavo buvusios premjerės Julijos Tymošenko pasirodymą. Į Kijevą ji atvyko iš Charkovo.

Priešpaskutinėje „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos laidoje besivaržantys trys atlikėjai – Vaidas Baumila, Vilija Pilibaitytė-Mia ir Vilija Matačiūnaitė šįsyk iškristi nebijo. Mat šį vakarą renkamas ne geriausias atlikėjas, bet geriausia daina, su kuria Lietuvos atlikėjas keliaus į „Eurovizijos“ konkursą Kopenhagoje.

Atlikėjų pasirodymus vertina režisierius Vytenis Pauliukaitis, kompozitorius ir atlikėjas Deividas Zvonkus, solistas Edmundas Seilius ir „Lietuvos ryto“ apžvalgininkas Ramūnas Zilnys.

„Eurovizijos“ nacionalinės atrankos priešpaskutinė laida, kurioje renkama viena iš trijų į „Eurovizijos“ daina konkursą Kopenhagoje keliausianti daina, bus rodoma sekmadienį, vasario 23 dieną, 21 val. 15 min.

Iš trijų „Eurovizijai“ sukurtų dainų „Take A Look At Me Now“, „Attention“ ir „It's All About A Boy“, kurias pasikeisdami atliks Mia, Vaidas Baumila ir Vilija Matačiūnaitė, žiūrovai turės išrinkti vieną dainą.

Balsuoti galima iš vieno telefono tik po vieną kartą.

Visi trys finalininkai šį vakarą stengėsi pasirodyti kuo įspūdingiau.

Pirmoji scenoje su dviem šokėjais pasirodžiusi Mia atliko V.Matačiūnaitės sukurtą dainą „Attention“.

„Daina būna gera, bet jei atlikėjas jai nepadeda, ji gali būti ne tokia gera. Šiai dainai Mia padėjo tapti gera“, - atlikėją pagyrė E.Seilius.

„Gali būti minusas, nes ši daina „Eurovizijos“ žiūrovams gali pasirodyti piktoka“, - savo nuomonę apie nuskambėjusią „Attention“ išsakė D.Zvonkus.

R.Zilnys suabejojo, ar mūsų žiūrovams daug sykių jau girdėta daina būtų įsimintina „Eurovizijoje“, bet Mios atlikimą pagyrė.

„LRT televizija“ pranešė, kad „Eurovizijos“ atrankos transliaciją rodys sekmadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.