„Exit Vilnius“ denyje – Ibisos kruizų kapitonas M.Robinsonas

Šį penktadienį klubo „Exit Vilnius“ šokių aikštelę kilnos nuotaikinga hauso muzika, prisodrinta vasaros spalvomis. Ant scenos lips Londono didžėjus ir prodiuseris Markas Robinsonas, organizuojantis nerūpestingus, klubinėtojų pamėgtus kruizus jachtomis-diskotekomis ant Viduržemio jūros bangų Ibisoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 25, 2014, 11:10 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:17 PM

M.Robinsonas Vilniuje leisis kupinas karštų įspūdžių, mat vasario mėnesį didžėjus skyrė kelionėms į saulėtus kraštus. Atlikėjas vizitavo spalvingas Dubajaus, Kuala Lumpuro ir Balio šokių aikšteles.

Į scenas Tolimuosiuose Rytuose M.Robinsonas kopė su leidybinės kompanijos „Pukka Up“ vėliava. Šiuo ženklu žymimi ne tik šokių muzikos leidiniai, bet ir legendinė vakarėlių serija, kasmet į Ibisą eksportuojanti ne mažiau nei po 200 vakarėlių jachtose.

Kruizinių vakarėlių formatas – daugiau nei viliojantis. Dieną pasisupę ant bangų, vakarais pramogautojai tęsia linksmybes sausumoje, galinguose Ibisos „Amnesia“ ir „Pacha“ klubuose. Nenuostabu, kad bilietai į visus klubinius kruizus išgraibstomi.

Netrukus vienuoliktą gimtadienį Londono superklube „Ministry Of Sound“ švęsiančios „Pukka Up“ kompanijos kapitonas M.Robinsonas neapsiriboja šia veikla.

Londono didžėjus diriguoja leidybinei kompanijai „Peppermint Jam“, o studijoje kuria drauge su prodiuserių grupe „The Str8jackets“.

„Nors Europoje matyti vos pirmieji pavasario ženklai, mano širdyje jau visu balsu dainuoja vasara. Tokią nuotaiką atsivešiu ir į Lietuvą. Rūšiuoju kūrinius, kvepiančius smėlėtais pliažais ir keliančius rankas į viršų“, – poetišką elektroninį laišką klubui atsiuntė M.Robinsonas, jau šį penktadienį kaitinsiantis „Exit Vilnius“ salę.

Išlydėję vasarišką svečią, šeštadienį už klubo vairo stos didžėjai, geriausiai žinantys, ko reikia didžiausiai Vilniaus šokių aikštelei.

Klubas iki pat ryto tryps su laiko patikrinta šokių muzika ir pačiais šviežiausiais klubiniais ritmais, kuriuos į salę ridens Ignas ir Jovani.

„The Str8jackets“ klipas „Love & Oxygen“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.