Balsavimas. Išrinkite savo „Eurovizijos“ atrankos favoritus

LRT televizijos eteryje šeštadienį 21 val. įvyks lemiama kova dėl „Eurovizijos". Praėjusį šeštadienį rodytoje laidoje buvo renkama daina, kuri atstovaus Lietuvai. Sudėjus žiūrovų, Lietuvos ir užsienio komisijos narių balsus pergalę išplėšė kūrinys „Attention".

Kuris iš šių trijų atlikėjų atstovaus Lietuvai?<br>J.Stacevičiaus ir D.Umbraso nuotr.
Kuris iš šių trijų atlikėjų atstovaus Lietuvai?<br>J.Stacevičiaus ir D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-25 19:16, atnaujinta 2018-02-15 22:46

Trys atlikėjai - Vaidas Baumila, Mia ir Vilija Matačiūnaitė - šeštadienį atliko tris dainas: „Attention", „Take A Look At Me Now" ir „It's All About A Boy".

Žiūrovai pirmąją vietą skyrė dainą „Attention", antrąją - „Take A Look At Me Now". Komisija balsavo atvirkščiai. Nulėmė žiūrovų balsai - Kopenhagoje gegužę skambės daina „Attention", bet kas ją atliks?

Kovoje lieka tas pats trejetas V.Baumila, V.Matačiūnaitė ir Mia. Vienas iš šių atlikėjų neš Lietuvos vėliavą "Eurovizijoje".

Kam iš į finišo tiesiąją žengusių atlikėjų savo simpatijas atiduodate jūs? Lrytas.lt kiekvieną savaitę rengiamuose balsavimuose didžiausio palaikymo sulaukęs atlikėjas ar grupė pelnys ypatingą portalo prizą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.