Negaluojantis S.Povilaitis dalyvaus Moters dienos koncerte

Pirmą kartą Lietuvoje Moters dienos proga vyks unikalaus formato koncertas, kurio gyvai pasiklausyti bus galima ir Kaune, ir Vilniuje. Šiuos koncertus reklamuoja žaismingi vaizdo siužetai, kuriose žinomi atlikėjai „susidvejina“. Mantas, Marijonas, Donatas Montvydas, Egidijus Sipavičius ir kiti moterų numylėtiniai šmaikščiuose filmukuose patys su savimi ginčijasi, kurios jų dainos labiau tinkamos Kauno, o kurios – Vilniaus publikai, prašo iš savo antrininko paskolinti kelnes ir t.t.

Moters dienos proga surengtame koncerte turėtų pasirodyti kelis koncertus nukėlęs S.Povilaitis.<br>T.Bauro nuotr.
Moters dienos proga surengtame koncerte turėtų pasirodyti kelis koncertus nukėlęs S.Povilaitis.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 28, 2014, 2:53 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 8:23 PM

„Stengsimės, kad Tarptautinės Moters dienos proga būtų pasveikinta kuo daugiau damų, kurios puošia mūsų, vyrų, gyvenimus ir suteikia jiems prasmę“, – sakė nepralenkiamas scenos džentelmenas Stasys Povilaitis.

Ši savaitė maestro ne itin sėkminga. Antradienio vakarą dėl sušlubavusios sveikatos nebaigęs jubiliejinio turo koncerto Ukmergėje, ketvirtadienį 67 metų dainininkas S.Povilaitis nuliūdino ir Tauragės gerbėjus. Jo koncertas Tauragės kultūros rūmuose nukeltas į balandžio 3-iąją.   Užtat kol kas S.Povilaitis vis dar ketina dalyvauti Moters dienos proga rengiamuose koncertuose. Kol Vilniuje ir Kaune gyvenančios gerbėjos svarsto, kokios dainos skambės koncertuose, renginio organizatoriai stengiasi išlaikyti intrigą ir koncerte skambėsiančių kūrinių sąrašo neatskleidžia.   Akompanuojami vyrų orkestro, garsiausi šalies atlikėjai-vyrai 17 valandą nusilenks kaunietėms, gausiai susirinkusioms Kauno „Žalgirio“ arenoje, o jau 19 valandą tie patys atlikėjai oro bučinius siųs Vilniaus moterims „Siemens“ arenoje.   Ir Vilniuje, ir Kaune dainininkams akompanuos orkestrai: „Žalgirio“ arenoje - dirigento Modesto Barkausko vadovaujamas vyrų orkestras, o Vilniaus „Siemens“ arenoje visų moterų lauks Martyno Staškaus vadovaujami muzikantai.   Dviejuose didžiausiuose šalies miestuose moteris sveikins patys žinomiausi ir aistringiausi šalies dainininkai. „Žalgirio“ ir „Siemens“ arenų scenose pasirodys geidžiamiausiu jaunikiu tituluojamas Marijonas Mikutavičius, kurio balsas ir nuoširdumas sujaudina lig pat širdies gelmių, taip pat bus pašėlęs scenos donžuanas Mantas Jankavičius, kuris dainuodamas atskleis subtiliausius savo jausmus... Pasirodys uždegančiais ir jausmingais pasirodymais garsėjantis Donatas Montvydas, o taip pat ir Justinas Lapatinskas. Klasikos balsams atstovaus aistringieji „El Fuego“ – Paulius Bagdanavičius, Tomas Pavilionis, Jonas Sakalauskas bei Eugenijus Chrebtovas. Moterims dainuos Lietuvos ir užsienio klasikinės muzikos scenose koncertuojantis Edmundas Seilius. Populiariosios muzikos klasiką atliks amžinai jaunas Egidijus Sipavičius. Visais laikais, visuose šalies kampeliuose vienas laukiamiausių atlikėjų – scenos grandas maestro S.Povilaitis atliks dainas, kurias žino ir kartu gali dainuoti ir solidžios damos, ir mažos mergaitės. 

„Toks grandiozinis renginys, kuomet viena programa su tokiu atlikėjų skaičiumi per vieną vakarą apkeliaus du didžiausius Lietuvos miestus, yra unikalus. Dar niekas niekada Lietuvoje to nėra daręs“, – sakė koncerto Kaune vedėjas Audrius Giržadas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.