V.Matačiūnatė neįprastai atliko „eurovizinę“ dainą „Attention“

Šį šeštadienį LRT eteryje bus rodomas „Eurovizijos“ atrankos finalas. Jame susirungs trys atlikėjai – Vilija Matačiūnaitė, Mia ir Vaidas Baumila. Visi trys atlikėjai dainuos vieną kūrinį - „Attention“. Praėjusį šeštadienį paaiškėjo, kad ši V.Matačiūnaitės parašyta daina atstovaus Lietuvai „Eurovizijoje“, o šiąnakt dainininkė pristatė ir kiek neįprastą kūrinio versiją.

„Eurovizijos“ atrankoje Vilija dainą atlieka, skambant moderniems elektroninės muzikos ritmams.<br>J.Stacevičiaus nuotr. iš archyvo
„Eurovizijos“ atrankoje Vilija dainą atlieka, skambant moderniems elektroninės muzikos ritmams.<br>J.Stacevičiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 28, 2014, 7:13 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 8:58 PM

„Eurovizijos“ atrankoje Vilija dainą atlieka, skambant moderniems elektroninės muzikos ritmams. Tačiau ši daina iš tiesų buvo sukurta visai kitaip – su akustine gitara.

„Kas bebūtų išrinktas dainuoti šį kūrinį, vis tiek sirgsiu už jį ir palaikysiu. Mano sukurta daina skambės Kopenhagoje, todėl vyksiu jos palaikyti.

Mano konkurentai – geri atlikėjai. Manau, mano tikimybė laimėti atranką yra lygi 50 procentų – arba laimėsiu, arba ne“, - sakė Vilija.

Dainininkė prieš finalą nusprendė savo gerbėjus pradžiuginti staigmena – paprasta, „nurengta“ dainos versiją, kurią per „Skype“ įrašė su savo bendražygiu Alephu Aguiaru. Su šiuo iš Tailando kilusiu gitaristu V.Matačiūnaitė ne kartą yra koncertavusi ir Londone, ir Lietuvoje.

„Tai nereiškia, kad su tokia versija pasirodyčiau „Eurovizijoje“. Tikrai ne, tiesiog norėjau parodyti, kad ta daina gali skambėti ir taip“, - sakė atrankos finalui besiruošianti Vilija.

Neįprastas dainos „Attention“ variantas – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.