V.Matačiūnaitė pradeda rinkti pinigus „Eurovizijai“

Sėkmingam Vilijos Matačiūnaitės pasirodymui didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje prireiks repeticijų, išradingų šou idėjų ir 100 tūkstančių litų. Gegužės mėnesį Kopenhagoje vyksiančiam tarptautiniam dainų konkursui ruoštis jau pradėta.

A.Giržadas pasitiki V.Matačiūnaite, nes ji yra darbšti ir atsakinga.<br>T.Bauro nuotr.
A.Giržadas pasitiki V.Matačiūnaite, nes ji yra darbšti ir atsakinga.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vykintė Budrytė

Mar 8, 2014, 4:31 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 2:34 PM

„Tikiuosi geresnio rezultato, nei buvo pasiektas pastaraisiais metais. Jau patekti į finalą sunku, o tai padarėme du kartus.

Šiemet toks būtų minimalus siekis. Tikiuosi, kad būsime dar aukščiau“, – kalbėjo M.A.M.A. muzikos apdovanojimų asociacijos pirmininkas Martynas Tyla.

Pirmas žingsnis sėkmingo pasiruošimo link bus žengtas kovo 15 dieną, kai LRT televizijos studijoje vyks „Eurovizijos“ atstovės palaikymo koncertas.

Skambindami žiūrovai galės prisidėti prie dainininkės pasirodymui Danijoje renkamo biudžeto. Prodiuseris atskleidė, kad norint efektyviai pasirengti „Eurovizijai“ reikėtų surinkti apie 100 tūkst. litų. Tokius skaičius jis mato remdamasis ankstesnių metų patirtimi.

„Pernai Andriui Pojaviui pavyko surinkti 30 tūkst., ankstesniais metais turėjome ir 80 tūkstančių litų biudžetą. O daugiausia yra tekę surinkti 300 tūkstančių litų“, – sakė M.Tyla.

A.Giržadas neslėpė pasitikintis atlikėja: „Džiaugiuosi, kad šįmet važiuojame būtent su Vilija, nes ji yra užsispyręs ir dirbantis žmogus. Esu įsitikinęs, kad nereikės jos spausti repetuoti daugiau ar keltis anksčiau.“

Pirmoji Vilijos repeticija Danijos sostinėje vyks balandžio 29 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.