V.Matačiūnaitės palaikymo šou surinkta beveik 50 tūkst. litų

Šeštadienio vakarą LRT eteryje vyko koncertas „Būkime kartu“, kurio metu rinktos lėšos Vilijos Matačiūnaitės pasirengimui „Eurovizijos“ konkursui. Nuo pat pirmų minučių tiek koncerto dalyviai, tiek šou vedėjas Arūnas Valinskas tryško gera nuotaika – jau tiesioginės transliacijos pradžioje pasigirdo originalių pasiūlymų dėl V.Matačiūnaitės pasirodymo konkurse. Vakaro pabaigoje paaiškėjo, kad žiūrovai Vilijos pasiruošimui paaukojo beveik 48 tūkst. litų.

Šeštadienio vakarą koncertu „Būkime kartu“ renkami pinigai V.Matačiūnaitės pasirengimui „Eurovizijai“.<br>D.Umbraso nuotr.
Šeštadienio vakarą koncertu „Būkime kartu“ renkami pinigai V.Matačiūnaitės pasirengimui „Eurovizijai“.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Mar 15, 2014, 9:43 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 9:39 AM

„Eurovizijoje“ dalyvaujantys Lietuvos atlikėjai tokius paramos koncertus rengia jau ne pirmą sykį – anksčiau taip lėšos buvo renkamos Sashos Songo, Donato Montvydo, Andriaus Pojavio pasirodymams.

Dalyvaujantiems „Eurovizijoje“ reikalingi pinigai repeticijoms, scenos efektams, įvaizdžiui, reklamos medžiagai ir daugeliui kitų dalykų.

Anot V.Matačiūnaitei ruoštis padedančio prodiuserio Martyno Tylos, optimaliam dalyvio pasirengimui reikėtų bent 100 tūkstančių litų.

Šeštadienio vakarui paruošė keliolikos dainų programą, kurioje dalyvauja ir jos bičiuliai – grupė „Čilinam“, aktorius Ramūnas Rudokas, Sasha Songas, Jurga Šeduikytė, taip pat pernai Latvijai „Eurovizijoje“ atstovavusi grupė „PeR“ ir šių metų šios šalies atstovai „Aarzemnieki“.

„Oras baisus, tai mėgaukitės ir, jei nenorite aukoti, neaukokite. Tiesiog gerai leiskite laiką“, - ragino A.Valinskas.

Žiūrovai pinigines atvėrė. Pernai A.Pojavio paramos koncerte buvo surinkta apie 30 tūkstančių litų. Šįkart jau per pirmąjį pusvalandį koncerto sąskaitoje jau buvo daugiau nei 15 tūkstančių litų.

Tarp dainų rodomi nuotaikingi siužetai – viename jų parodyta, kaip Vilija fizinę formą prieš „Euroviziją“ tobulina treniruoklių salėje.

„Ne tik dėl „Eurovizijos“, bet ir dėl artėjančios vasaros. Galbūt pirmą kartą istorijoje galėsime į „Eurovizijos“ sceną išleisti atlikėją su bikiniu“, - sakė Vilijai padedantis treneris.

„Galime ir be bikinio. Tai tikrai būtų pirmas kartas istorijoje“, - pritarė A.Valinskas.

Šeštadienio vakarą pradėjo dainos „Attention“, kuri skambės „Eurovizijoje“, svingo variantas, aranžiuotas Deivydo Zvonkaus.

Vėliau nuskambės ir originali versija, kurią Vilija „Eurovizijoje“, kaip ir Lietuvos atrankoje, ketina atlikti su šokėju Šarūnu Kirdeikiu.

Tiesa, šeštadienio vakarą LRT studijoje jo nėra – kaip ir koncerte dalyvauti lyg ir žadėjusio Egidijaus Dragūno.

Š.Kirdeikis kelioms savaitėms išvykęs į Filipinus, todėl jį pavaduoti tenka kitam šokėjui.

Kaip Vilijai seksis "Eurovizijoje"? Kiti atlikėjai, dalyvaujantys koncerte, vengė prognozuoti, tačiau savo spėjimą pateikė būrėja Vaiva Budraitytė. Anot jos, mergina pateks į konkurso finalą ir užims dešimtąją vietą.

Daugiau nei dvi valandas trukusio šou žiūrovai neliko abejingi - transliacijos pabaigoje ekrane įsižiebė skaičiai, liudijantys, kad jie Vilijos pasiurošimui skyrė beveik 48 tūkstančius litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.