Naująją Sashos Songo dainą iliustruoja nuoga mergina

Dainininko Sashos Songo gerbėjai jo naujausią dainą „Erotic Hotline“ jau gali dainuoti kartu su atlikėju. Internete patalpintas šio kūrinio „tekstinis“ klipas (angl. „lyric video“), kuriame yra rodomi visi kūrinio žodžiai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 17, 2014, 11:54 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 9:01 AM

Klipą paruošė Lietuvos dizaino studija „Estudi“. Dainą iliustruoja aktas, kurį sukūrė garsus Lietuvos fotomenininkas Rimantas Dichavičius – prieš kelis dešimtmečius tikrą sprogimą sukėlusio fotoalbumo „Žiedai tarp žiedų“ autorius.

Klipas patalpintas oficialioje Sashos Songo paskyroje portalo „YouTube“ muzikinėje skiltyje VEVO – dainininkas yra vienas nedaugelio tuo pasigirti galinčių Lietuvos atlikėjų.

„Tai pirmas tokio tipo klipas Lietuvoje. „Lyric video“ formatas, kai daina pristatoma kartu su žodžiais, labai išpopuliarėjo tarp JAV atlikėjų.

VEVO dėka mano muzika jau sulaukė dėmesio ne tik Baltijos šalyse, bet ir Vakarų Europoje, Rusijoje, Baltarusijoje ir Ukrainoje“, - džiaugiasi Sasha Songas.

Jo klipas – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.