AraabMUZIK koncertą „apšildys“ „X Faktoriaus“ žvaigždė

Amerikiečių kilmės Latvijoje gyvenanti reperė Ashnikko, keliais instrumentais grojantis Rickas Fedsas ir ritmų kūrėjas NiklavZ susiburs jungtiniams pasirodymams specialiai tam, kad apšildytų atlikėjo AraabMUZIK gerbėjus prieš jo pasirodymus Rygoje ir Vilniuje, kovo 24 ir 25 dienomis. Lietuvių vokalistė, „X Faktoriuje“ išgarsėjusi Cherry on Top prisijungs prie jų Vilniuje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2014, 5:49 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 6:14 AM

Amerikos hiphopo ir „trap" muzikos atlikėjas bei prodiuseris AraabMUZIK pasirodys Rygos klube „Sapnu fabrika" ir Vilniaus menų fabrike „Loftas“. Jis yra dirbęs su tokiais reperiais kaip 50 Cent ir ASAP Ferg. Taip pat AraabMUZIK ne kartą yra pasirodęs kartu su Skrillexu ir Baaueriu. Jo grojama elektronika yra kuriama pagal miesto muzikos ritmus - itin greitais pirštų judesiais liečiant specialią ritmo mašiną.

Atlikėjai iš Latvijos ir Lietuvos susibūrė į vieną didelę palaikymo komandą abiejose šalyse ir ruošia jungtinį pasirodymą abiems renginiams.

Ashnikko per pastaruosius kelis metus įgavo žaibišką populiarumą Baltijos šalyse. O Rickas Fedsas yra vadinamas Europos būgnų fenomenu. Jis groja daugybe instrumentų, bendradarbiauja su viso pasaulio džiazo ir gospel muzikos atlikėjais bei prodiuseriais ir didžėjais.

Cherry on Top (Viktorija Vyšniauskaitė) yra talentinga muzikantė su akademine patirtimi. Ji pasirodė TV3 šou „X Faktorius“ ir dabar toliau sėkmingai tęsia atlikėjos karjerą. Jos vaizdo klipai „YouTube“ yra peržiūrimi dešimtis tūkstančių kartų.

Cherry On Top daina "One Love":

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.