„Power Hit Radio“ 11 gimtadienyje pultą kaitins merginos

Jaunimo ypač mėgstama radijo stotis „Power Hit Radio“ kitą savaitę balandžio 4-ąją švęs jau 11-ąjį savo gimtadienį. Specialiai šiai progai radijo komanda viename geriausių Vilniaus klubų „Exit“ rengia įspūdingą vakarėlį, į kuri kviečia visus, mėgstančius kokybišką klubinę šokių muziką.

„Power Hit Radio“ komanda.<br>Organizatorių nuotr.
„Power Hit Radio“ komanda.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 28, 2014, 1:50 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:12 AM

„Pernai vakarėlis buvo toks geras, kad šiemet jo jau su nekantrumu laukia visi, kas jame dalyvavo ir kas apie jį girdėjo. Todėl šiam vakarui su kolege Emma ruošiame dar geresnę specialią programą. Aš, nors dėl traumos galėsiu groti tik su viena ranka, pažadu fantastišką šventę su pačiais kiečiausiais hitais iš „Power Hit Radio“ grojaraščio. Neabejoju, kad šokių aikštelėje bus tikrai karšta“, − sako Raminta Vyšniauskaitė, „Power Hit Radio“ ryto laidos „Šok į kelnes” ir rubrikos 9:11 vedėja.

Triukšmingame gimtadienio vakarėlyje šį kartą pultą okupuos radijo merginos, o vėliau jį užleis tik ypatingam svečiui – vienam geriausių didžėjų, tech house mega žvaigždei vokiečiui Thomasui Goldui. Raminta sako, kad šio nuostabaus didžėjo pasirodymą tiesiog privalu pamatyti visiems klubinės muzikos gerbėjams.

Specialiai „Power Hit Radio“ 11-ojo gimtadienio vakarėliui „Exit“ klube bus atverta dvigubai didesnė erdvė nei įprastai, kad į geriausią mieste vakarėlį galėtų patekti ne mažiau nei 2000 svečių!

Vakaro metu skirtingose erdvėse bus rengiamos specialios programos, į orą lėks konfeti, šaus šalto oro patrankos, kraują kaitins pačios geriausios go-go šokėjos ir legendinis Exit robotas!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.