A.Orlova surengs du koncertus pasiilgtiems vilniečiams

Alina Orlova turi gerų žinių savo gerbėjams – balandžio 18-19 dienomis ji su grupe rengia du pasirodymus sostinės „Menų spaustuvėje“. Koncertuose skambės ir gerai žinomos A.Orlovos dainos, ir nauji kūriniai.

Nedažnai Vilniuje koncertuojanti A.Orlova šiame mieste dainuos prieš Velykas.<br>D.Umbraso nuotr.
Nedažnai Vilniuje koncertuojanti A.Orlova šiame mieste dainuos prieš Velykas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 1, 2014, 2:06 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:20 PM

Koncertuose A.Orlova pasirodys su tokia muzikantų sudėtimi, su kuria grojo sostinės festivalyje „Vilnius Music Week“ ir gyvos muzikos klube „Tamsta“. Abu koncertai sulaukė didelio publikos susidomėjimo.

Alina sako, kad iškart du koncertus Velykų savaitgalį nusprendė surengti, nes išsiilgo sostinės publikos: „Ne visi norintieji galės ateiti vieną dieną, todėl nutarėme groti ir penktadienį, ir šeštadienį.“

Netrukus ji su muzikantais išvyks koncertuoti į užsienį. Alina turi parengusi programą, kurią išgirs skirtingų šalių klausytojai, tad nusprendė ją parodyti ir Vilniui, kuriam jau seniai žadėjo koncertą.

„Daug žmonių klausia: kada grosite Vilniuje? Koncertai šiame mieste man visąlaik sukelia daugiausiai jaudulio ir emocijų, nes groju kaip namuose – šeimai, draugams. O saviems groti – didesnis jaudulys. Bet koncertai bus gražūs“, – šypsosi nedaugžodžiaujanti A.Orlova.

„Menų spaustuvėje“ balandžio 18-19 dienomis Alinos gerbėjai galės pasimėgauti ne tik jos gyvai atliekama unikalia muzika, bet ir įsigyti atlikėjos albumų. Bilietus į A.Orlovos ir grupės koncertus platina „Ticketpro“. Daugiau infomacijos www.ticketpro.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.