Išgirskite: rusakalbis vilnietis - lyg E.Dragūno antrininkas

Prieš kelis metus per „Russkoje Radio Baltija“ išpopuliarėjusios Vilniaus rusiškos grupės „Gringo" narys ViK netikėtai pateikė klausytojams staigmeną - vietoj naujos dainos rusų kalba, uždainavo lietuviškai. Taip, kad iškart sulaukė klausimų, ar iš tiesų šį kūrinį dainuoja ne Egidijus Dragūnas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2014, 6:41 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 5:26 PM

„Kai pirmą kartą draugai išgirdo dainą „Jei pamiršai“, pirmasis komentaras buvo – tai ne tu, tai SEL! Likau labai nustebęs, nes pats niekada per daug nebuvau susidomėjęs SEL kūryba“, – teigia Viktoras.

Daug metų rusų kalba kūręs atlikėjas prisipažįsta, kad tai yra jo pirmasis bandymas kurti autorines dainas lietuviškai. 29 metų atlikėjas nežino, ar šis eksperimentas pasiteisins, tačiau jau dabar gali drąsiai teigti, kad rezultatas nudžiugino jį patį. „Tikrai nesitikėjau, kad man pačiam patiks“, – sako atlikėjas.

Dainas jis pradėjo kurti prieš daug metų, bet grupę „Gringo" radijo stotys „Russkoje Radio Baltija“ pastebėjo tik 2009 metais.

Viktoras ateityje tikisi pabandyti kurti dainas anglų kalba. „Jau buvo tokių minčių, dar nieko konkretaus, bet tai tikrai įmanoma, kadangi puikiai kalbu ir suprantu angliškai. Įgūdžiai ir galimybės yra, tereikia pagauti mūzą ir veikti“, – optimistiškai nusiteikęs kalbėjo Viktoras.

Ar jo balsas iš tiesų panašus į E.Dragūno? Spręskite patys:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.