Šeštadienį Vilniuje - patrakėliai iš Kanados „The Lost Fingers“

Balandžio 12 dieną Vilniaus klubo „Tamsta“ sceną drebins čigoniško džiazo meistrai iš Kanados „The Lost Fingers“, puikiai valdantys ne tik pirštus, bet ir publiką.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2014, 12:38 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 5:43 PM

2006 metais susikūręs trio savo nuotaikingais pasirodymais išgarsėjo visame pasaulyje, o šiemet išleidžia jau 5-ąjį albumą. Monrealio džiazo festivalio uždarymui 2008 metais buvo pasirinkti būtent „The Lost Fingers“, jie grojo Otavos džiazo, Edinburgo ir kituose festivaliuose.

Sykį su vilniečiais susipažinę vyrukai iš Kvebeko trokšta į Lietuvos sostinę sugrįžti vėl ir šįsyk ruošia dozę naujų ir dar negirdėtų kūrinių. Ypač šventiški, linksmi ir ritmiški vyrai vargiai leis nusėdėti klausytojams savo vietose.

Jų repertuare - čigonišku svingu prabylantys „Metallica", AC/DC, U2, „Technotronic", „Daft Punk" ir kitų žymių grupių pasauliniai hitai. Kaip sako jų gerbėjai – nėra tokio kūrinio, kurio šis trio negalėtų sugroti. Jie lengvai įveikia net Michaelo Jacksono, „Rednex", „Scorpions" kūrybą. Visų mėgiamos dainos atgyja vis kitaip, o humoro jausmo nestokojantys „The Lost Fingers“ kiekvieną koncertą paverčia netikėta improvizacija.

„The Lost Fingers“ atliekamas „Technotronic" hitas „Pump Up The Jam":

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar debatų dalyviai supranta, kur kandidatuoja?