Į „Euroviziją“ išskridusi V.Matačiūnaitė sau linki sėkmės

Sekmadienio vakarą dainininkė Vilija Matačiūnaitė ir Lietuvos delegacija „Eurovizijoje“ atsisveikino su Lietuva. Ankstų pirmadienio rytą lietuvių komanda išskrido į Kopenhagą, kur atstovaus Lietuvai tarptautiniame konkurse.

Sekmadienio vakarą dainininkė V.Matačiūnaitė ir Lietuvos delegacija „Eurovizijoje“ atsisveikino su Lietuva<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Sekmadienio vakarą dainininkė V.Matačiūnaitė ir Lietuvos delegacija „Eurovizijoje“ atsisveikino su Lietuva<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 27, 2014, 8:49 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:48 AM

„Comfort Hotel LT“ viešbutyje sekmadienį vykusiame susitikime su žiniasklaida mergina spinduliavo puikią nuotaiką ir energiją. Susirinkusieji linkėjo dainininkei sėkmės ir gero kelio.

 „Rytoj anksti ryte išskrendame, daiktai supakuoti. Sceniniai kostiumai jau lagamine. Repeticijos, susitikimai, koncertai – tokia bus mūsų kasdienybė Kopenhagoje. Ten su vėliava net eisime į ambasadą ir balsuosime už savo kandidatus Lietuvos prezidento rinkimuose“, – sakė Audrius Giržadas.

 Vilija „Eurovizijoje“ dainuos gegužės 8 dieną.

 „Svarbiausia – gera nuotaika ir didžiulis palaikymas. Sau linkiu labai didelės sėkmės! Esu labai dėkinga visiems rėmėjams. Kelionei nepagailėjau ir savo santaupų“, - sakė Vilija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.