Lietuviai Kopenhagą pasiekė su aplamdytais lagaminais

Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovausianti dainininkė Vilija Matačiūnaitė jau pasiekė miestą, kuriame jos laukia kol kas svarbiausias karjeros mūšis. Pirmadienio rytą atlikėja su savo komanda atvyko į Danijos sostinę Kopenhagą, kur gegužės 8-ąją dainuos antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje.

V.Matačiūnaitė ir Š.Kirdeikis pradeda savo nuotykius Kopenhagoje.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
V.Matačiūnaitė ir Š.Kirdeikis pradeda savo nuotykius Kopenhagoje.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 28, 2014, 3:04 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:12 AM

Pusę septynių ryto iš Vilniaus išskridusi dainininkė keliavo su nedidele komanda. Joje yra LRT delegacijos „Eurovizijoje“ vadovas Audrius Giržadas, scenoje kartu su atlikėja pasirodysiantis šokėjas Šarūnas Kirdeikis ir trys pritariančiosios vokalistės.

Iš Vilniaus dainininkė išvyko puikiai nusiteikusi, o atkeliavusi į Kopenhagą turi daug laiko pasigrožėti miestu – kadangi į Daniją lietuviai atvyko anksti, paruoštų kambarių viešbutyje „Scandic Sydhavnen“ tenka laukti iki popietės.

Tiesa, nuotaiką atlikėjai kiek sugadino oro uosto darbuotojai – net kelių lietuvių bagažai Danijos sostinę pasiekė gerokai aplamdyti, nuo pačios Vilijos lagamino nuplėšta rankena.

Įsikūrusi dainininkė ketina pailsėti, antradienį apžiūrėti sostinę ir galbūt pasinaudoti viena iš „Eurovizijos“ dalyviams siūlomų ekskursijų, o trečiadienio rytą keliauti į buvusią laivų statyklą, kurioje šiemet vyks „Eurovizijos“ konkursas ir repeticijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.