Jau galima išgirsti naujausią „Sel“ singlą „Kam tu meldies“

Kokybiškos muzikos pasiilgusiems grupės „Sel“ gerbėjams šiandien – vėl tikra šventė. Šįryt internetinėje parduotuvėje „iTunes“ pasirodė naujausias Egidijaus Dragūno kūrinys – daina „Kam tu meldies“. Ją visi norintys galės nusipirkti už tikrai simbolinę kainą – vieną dolerį.

Los Andžele šiam kūriniui su profesionalais taip pat nufilmuotas ir prabangus vaizdo klipas, kuris gerbėjams bus pristatytas jau visai netrukus.
Los Andžele šiam kūriniui su profesionalais taip pat nufilmuotas ir prabangus vaizdo klipas, kuris gerbėjams bus pristatytas jau visai netrukus.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-30 14:31, atnaujinta 2018-02-14 10:45

Neabejotinai nauju hitu tapsianti daina gimė JAV. Los Andžele šiam kūriniui su profesionalais taip pat nufilmuotas ir prabangus vaizdo klipas, kuris gerbėjams bus pristatytas jau visai netrukus.

„Apie dainą daug pasakoti nenoriu, ji kalba pati už save. Svarbiausia, ją išgirskite ir įvertinkite. Vos pasirodžiusi „iTunes“, ji, pavyzdžiui, Nyderlanduose, jau pagal populiarumą lenkia pasaulinių žvaigždžių kūrinius ir tai įrodo, jog laukti buvo verta. Prašome ištikimiausių fanų palaikymo ir norime, kad šią dainą jūs įsigytumėte legaliai ir ji išties taptų jūsų nuosavybe“, – sako Selas.

Gyvai šią naujieną galės išgirsti visi, jau gegužės 10 dieną susirinksiantys į Vilniaus naktinį klubą „Exit“. Visi pinigai, surinkti „iTunes“, nukeliaus į Egidijaus Dragūno labdaros fondą.

Koncertas naktiniame klube – tai viena iš nedaugelio progų vėl scenoje išgirsti grupės hitus. Šiuo metu planuojami dar du didžiuliai „Sel“ koncertai: liepos 5 dieną E. Dragūnas su savo komanda pasirodys Klaipėdos vasaros estradoje, o gruodžio 6 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje bus griausmingai pristatytas naujas grupės albumas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.