„Eurovizininkei“ Kopenhagoje vakarėlius atstoja stalo futbolas

Pasivaikščiojimai po miestą, paprastos užkandinės ir jaukūs vakarai viešbutyje – startui „Eurovizijoje“ besiruošianti Vilija Matačiūnaitė Kopenhagoje nėra įsijautusi į išpaikintos žvaigždės vaidmenį.

Stalo futbolas - mėgstamas V.Matačiūnaitės žaidimas.<br>R.Zilnio nuotr.
Stalo futbolas - mėgstamas V.Matačiūnaitės žaidimas.<br>R.Zilnio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys, specialiai lrytas.lt, Kopenhaga

May 1, 2014, 12:57 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:36 AM

Dainininkės laisvalaikis Danijos sostinėje – paprastas. Bus keletas vakarėlių, į kuriuos atlikėja pakviesta dainuoti, tačiau pati ieškoti įspūdingų pramogų ji nesiveržia.

Po trečiadienį „B & W Hallerne” arenoje surengtos repeticijos dainininkė porą valandų nusnaudė viešbutyje, o po to patraukė žvalgytis po Kopenhagą – su savo palyda vaikščiojo miesto gatvėmis, grožėjosi laivais, didžiuliame ekrane iš šviečiančių kvadratėlių sudėliojo savo vardą.

„Mėgstu paprastus dalykus – paprastus drabužius, paprastą maistą, paprastas pramogas. Man daug nereikia“, - džiaugdamasi šiltu pavasarišku vakaru, sakė Vilija.

Jos gerą nuotaiką pajuto ir prie paminklo ilsėjęsis nepažįstamasis - prišokusi prie jo, dainininkė pradėjo kartu fotografuotis, kelių praeivių klausinėjo, kur surasti "Eurovizijos" kaimelį.

„Ji visada linksma ir daug šypsosi. Jau sulaukiau komentarų, kad Vilija vadinama draugiškiausia šio konkurso dalyve.

Smagu tai girdėti. Žmonės jaučia teigiamą energiją“, - sakė LRT delegacijos „Eurovizijoje“ vadovas Audrius Giržadas.

„Su kitais atlikėjais dar nespėjau gerai susipažinti. Tiesa, neblogai sutariame su baltarusiu Teo – bet su juo turime bendrų pažįstamų“, - sakė Vilija.

Tame pačiame viešbutyje, kuriame apsistojo Lietuvos atlikėja, gyvena ir Albanijos bei kelių kitų šalių dainininkai, bet su jais dainininkės keliai dar nesusikirto.

Trečiadienį, kaip ir kitas dienas, linksmybės verda oficialiame „Eurovizijos“ klube, bet į jį eiti dainininkė nesusiviliojo.

Ramiai panaršiusi internete ir parepetavusi, ji su savo komanda sužaidė kelias stalo futbolo partijas ir nuėjo ilsėtis – toks laiko praleidimo būdas, panašu, šias dvi „eurovizines“ savaites bus dainininkės ritualas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.