V.Matačiūnaitė patobulino ir dainą, ir „eurovizinį“ įvaizdį

Šeštadienio popietė – itin svarbi Vilijai Matačiūnaitei. Lietuvos atstovė atvyko į kompleksą „B & W Hallerne”, kur rengia antrąją repeticiją didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje. Dainininkė iki paskutinių akimirkų tobulina ir keičia savo pasirodymą.

V.Matačiūnaitės repeticijos akimirkos.<br>R.Zilnio nuotr.
V.Matačiūnaitės repeticijos akimirkos.<br>R.Zilnio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys, specialiai lrytas.lt, Kopenhaga

May 3, 2014, 4:23 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 8:55 AM

Trečiadienį surengtos pirmosios repeticijos metu dainininkė paprašė konkurso rengėjų pakeisti jos dainos muzikos fonogramą į naują.

Tai – labai netikėtas prašymas šiame konkurse. Organizatoriai pažadėjo pasvarstyti, tačiau galiausiai pranešė negalintys to daryti – visos filmavimo ir įgarsinimo subtilybės jau suderintos, naudojant senąjį dainos įrašą.

Tiesa, pasiektas kompromisas – konkurso rengėjai pasirūpins į dainą įtrauktu papildomu garso efektu, kuris bus įtrauktas į Vilijos „eurovizinį“ pasirodymą.

Atsirado ir įvaizdžio pokyčių. Dainininkė nusprendė šiek tiek patobulinti „Eurovizijai“ sukurtą savo ir visų pritariančių atlikėjų aprangos derinį, kurį šią savaitę jau matė portalo lrytas.lt skaitytojai.

Dainininkė pasirodė be peruko ir šiek tiek pakeistu triko. Jos balerinos sijonėlyje - skylės, per kurias šou metu rankas iškiša šokėjas Š.Kirdeikis. Šokti su kostiumais - labai karšta, bet Vilija nesikrimto: "Man patinka karštis".

Po įvykusios repeticijos Vilija buvo geros nuotaikos, juokavo. Ant galvos užsidėjo sijoną ir juokdamasi sakė, kad jis galėtų būti puikus galvos apdangalas.

Tiesa, bejuokaudama V.Matačiūnaitė šiek kiek sužeidė savo komandos narį, šokėją Šarūną Kirdeikį  - jo kaktoje paliko nedidelį įdrėskimą. Nufilmuotos medžiagos peržiūroje aidėjo juokas - kai kurios Vilijos ir Šarūno šou scenos pasirodė labai erotiškos.

Dainininkė prisipažino, kad kai kuriuos pasirodymo aspektus reikia tobulinti, bet šiaip repeticija liko patenkinta: "Reikia dar suderinti žvilgsnį į kamerą, dar kai kuriuos dalykus. Bet viskas bus gerai".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.