„Eurovizininkė“ vakarojo Danijos lietuvių draugijoje

Danijos lietuviai tikrai pasistengs, kad ši šalis skirtų balsų Vilijai Matačiūnaitei. Tokį pažadą Lietuvos dainininkė išgirdo šeštadienį, kai Kopenhagos centre užsuko į vakarėlį pabendrauti su emigrantais.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys, specialiai lrytas.lt, Kopenhaga

May 4, 2014, 3:33 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 8:39 AM

Naktiniame klube „Rosie McGee“ V.Matačiūnaitė nušovė iškart du zuikius. Vienoje klubo salėje susitikimą su ja surengė vietos lietuviai.

Jų Kopenhagoje tikrai netrūksta – vien „Eurovizijos“ arenoje ir spaudos centre atlikėja ir jos komanda sutinka dešimtis savanorių lietuvių, prižiūrinčių tvarką.

„Vien iš tų dešimties žmonių, kurie saugo įėjimą į spaudos centrą, gal septyni – lietuviai. O kur dar kiti savanoriai“, - dainininkei patvirtino ir klube sutikti tautiečiai.

Tūkstančiai Danijoje gyvenančių lietuvių už Viliją galės balsuoti tuo atveju, jei gegužės 8-ąją vyksiančiame pusfinalyje ji išplėš kelialapį į finalą. Mat Danija balsuoja pirmajame, o Vilija dalyvaus antrajame pusfinalyje.

Klube pamatę Viliją, lietuviai ėjo kartu su ja fotografuotis ir žadėjo karštai palaikyti „Eurovizijoje“.

Lietuvių apsuptyje dainininkė davė interviu ir Rusijos televizijai, kurios korespondentai specialiai atvyko pakalbinti lietuvės.

Kitame aukšte tuo metu vyko Estijos surengtas vakarėlis, į kurį V.Matačiūnaitė taip pat buvo pakviesta.

Estijos atstovė Tanja „Eurovizijoje“ jau garsėja ne tik balsu, bet ir šokio talentu. Susirinkusiai publikai ji surengė tikrą klubinį šou – scenoje šėlo apie pusvalandį.

Be vakaro šeimininkės, į sceną kilo Vengrijos, Latvijos, Izraelio ir kitų šalių atlikėjai.

Šeštadienį „Eurovizijos“ arenoje repetavusi Lietuvos atlikėja dainuoti nėjo – apsiribojo rankų paspaudimais ir draugišku bendravimu su kitų šalių dainininkais.

Sekmadienį V.Matačiūnaitės, kaip ir kitų 36 šalių atstovų, laukia raudonasis kilimas – Kopenhagos rotušėje vyks iškilmingas „Eurovizijos“ atidarymas.

„Eurovizijos“ pusfinalyje Lietuvos atlikėja kovos gegužės 8-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.