A.Giržadas: „Vilija „Eurovizijoje“ visiems patinka“

Trečiadienis ir ketvirtadienis – kupini darbų Lietuvos atlikėjai Vilijai Matačiūnaitei. Šiandien prasideda generalinės antrojo „Eurovizijos“ pusfinalio repeticijos – popiet ir vakare Vilija konkurso arenoje koncertuos su kitų keturiolikos šalių dalyviais. Vakare vyksiantį koncertą arenoje stebės žiūrovai, o palydoviniu ryšiu – šio pusfinalio šalių vertinimo komisijos, jau šiandien skirsiančios balus.

„Jei artistas eidamas į sceną nesijaudintų,jam su galva kažkas būtų negerai“, – svarstė A.Giržadas.<br>D.Umbraso nuotr.
„Jei artistas eidamas į sceną nesijaudintų,jam su galva kažkas būtų negerai“, – svarstė A.Giržadas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys, specialiai lrytas.lt, Kopenhaga

May 7, 2014, 1:54 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 5:33 AM

LRT delegacijos „Eurovizijoje“ vadovas Audrius Giržadas sako, kad Vilijos pasirodyme, kuris antrajame konkurso pusfinalyje vyks ketvirtadienio vakarą, dar galima laukti staigmenų.

„Daina ir šokis, žinoma, nebesikeis. Tačiau kostiume staigmenų dar laukite.

Ar Vilija jaudinasi? Taip. Bet tai normalu ir sveika. Jei artistas eidamas į sceną nesijaudintų – jam su galva kažkas būtų negerai“, - svarstė A.Giržadas.

Iš „Eurovizijoje“ dirbančių žmonių jis kol kas girdėjo tik gerų atsiliepimų apie Lietuvos atstovę.

„Vilija čia visiems patinka. Kiek tenka kalbėtis su žurnalistais, jie džiaugiasi, kad mūsų dainininkė puikiai dėsto mintis, gerai kalba angliškai, yra labai komunikabili. Vienas žurnalistas jau sakė, kad vaikščiodamas po nosimi dainuoja „Attention“. Juk tas užrašas čia visur – ir ant elektros kabelių, ir ant laiptelių. Tiesiog nemokama dainos reklama.

Aš patenkintas tuo, kaip ruošiasi Vilija – ji griežtai laikosi disciplinos. Vilija supranta, kad čia atvyko dirbti, o ne poilsiauti“, - sakė A.Giržadas.

Kaip „Eurovizijos“ favoritai minimi armėnas Aramas Mp3 ir britė Molly, tačiau LRT delegacijos vadovas ragina neskubėti daryti išvadų – prognozės šiame konkurse dažnai nepasitvirtina.

„Įdomu – jei armėnai laimėtų „Euroviziją“, ar šalis bankrutuotų? Jei laimėtų Lietuva, mums irgi būtų nelengva, bet, manau, konkursą surengtume“, - svarstė A.Giržadas.

Šių metų „Eurovizija“ vyksta ne puošnioje arenoje, o prieš beveik 20 metų uždarytoje laivų statykloje. Anot A.Giržado, taip elgiamasi iš taupumo.

„Jau atskleista, kad danai viršijo planuotą biudžetą daugiau nei 20 milijonų kronų. Tai net sunku įsivaizduoti, kiek šis konkursas apskritai kainavo.

Tačiau TV žiūrovai tikrai nepastebės, kad esame įsikūrę angare. Nebent patys transliacijos režisieriai norės tai akcentuoti“, - sakė A.Giržadas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.