Į V.Matačiūnaitės užkulisius atgabenta lova

Lietuvos atstovė „Eurovizijoje“ Vilija Matačiūnaitė nuo ryto iki vakaro paskendusi repeticijose, tačiau organizatoriai dainininkės poilsiu pasirūpino.

Per pirmąją repeticiją pasikeitė ir pačios Vilijos įvaizdis. Dainininkė juodas tampres iškeitė į elektrinės, maišytos su juoda spalva.<br>R.Zilnio nuotr.
Per pirmąją repeticiją pasikeitė ir pačios Vilijos įvaizdis. Dainininkė juodas tampres iškeitė į elektrinės, maišytos su juoda spalva.<br>R.Zilnio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys, specialiai lrytas.lt, Kopenhaga

May 7, 2014, 5:42 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 5:15 AM

Trečiadienį Vilijos laukė dvi generalinės repeticijos, todėl atlikėjai į persirengimo kambarį buvo atgabenta lova - kad būtų galima pailsėti, daugiau nei dešimt valandų leidžiant užkulisiuose. Tai jau tampa įprasta - lovos ar čiužiniai į užkulisius buvo gabenami ir Andriui Pojaviui, ir Evelinai Sašenko.

Kopenhagos „B & W Hallerne“ arenoje prieš pirmąją generalinę repeticiją Vilija įsitaisiusi ant lovos į rankas pasiėmė knygą ir tikino, kad jaučiasi labai patogiai.

Atlikėjos daina „Attention“ ir šokis su Šarūnu Kirdeikiu jau nesikeis, tačiau po pirmos repeticijos Vilija dar patobulino savo įvaizdį.

Iš pradžių pasikeitė pritariančiųjų vokalisčių Algės Matekūnaitės, Eglės Gadeikytės ir Linos Žilinskaitės išvaizda. Merginoms stilistų buvo paruošti tamsiai juodų plaukų perukai, forma kiek primenantys varnų snapus. Tačiau jau Kopenhagoje buvo apsispręsta jų nenaudoti – ankstesnėje repeticijoje šeštadienį merginos apskritai buvo be perukų.

Pirmadienį į Kopenhagą buvo atgabenti nauji perukai – su jais merginos kiek primins prancūzų atlikėją Mireille Mathieu.

Per pirmąją repeticiją pasikeitė ir pačios Vilijos įvaizdis. Dainininkė juodas tampres iškeitė į elektrinės, maišytos su juoda spalva. Be to, šįkart ryški jos kostiumo detalė - apnuogintas pilvas. "Kol kas niekas nebaigta. Dar bus pakeitimų", - žadėjo dainininkė, kurios trečiadienio vakarą laukia itin svarbi repeticija. Jos transliaciją palydoviniu ryšiu stebės Europos šalių komisijos ir jau šį vakarą paskirs dalyviams balus. Popietės repeticiją stebėjo pilna arena vaikų iš Kopenhagos mokyklų. "Ar esu patenkinta savo pasirodymu? Atvirai sakant, nežinau. Kai išėjau į sceną, man tai buvo it "baltas lapas". Jaučiausi, lyg būčiau kažkur kitur", - prisipažino dainininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.