Paaiškėjo naujos V.Matačiūnaitės „eurovizinio“ įvaizdžio detalės

Lietuvos atstovė Vilija Matačiūnaitė Kopenhagos „B & W Hallerne” arenoje jau pradėjo svarbiausią pasiruošimo startui „Eurovizijoje“ etapą. Trečiadienį rengiamos dvi generalinės repeticijos – prieš jas paaiškėjo naujų dainininkės pasirodymo elementų.

Senieji perukai tapo nebereikalingi – tai labai pradžiugino „Eurovizijoje“ dirbančius kirpėjus ir stilistus.<br>R.Zilnio nuotr.
Senieji perukai tapo nebereikalingi – tai labai pradžiugino „Eurovizijoje“ dirbančius kirpėjus ir stilistus.<br>R.Zilnio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys, specialiai lrytas.lt, Kopenhaga

May 7, 2014, 3:24 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 5:27 AM

Atlikėjos daina „Attention“ ir šokis su Šarūnu Kirdeikiu jau nesikeis, tačiau scenos vaizde bus naujovių.

Viena jų – pritariančiųjų vokalisčių Algės Matekūnaitės, Eglės Gadeikytės ir Linos Žilinskaitės išvaizda. Merginoms stilistų buvo paruošti tamsiai juodų plaukų perukai, forma kiek primenantys varnų snapus. Tačiau jau Kopenhagoje buvo apsispręsta jų nenaudoti – ankstesnėje repeticijoje šeštadienį merginos apskritai buvo be perukų.

Pirmadienį į Kopenhagą buvo atgabenti nauji perukai – su jais merginos kiek primins prancūzų atlikėją Mireille Mathieu.

Senieji perukai tapo nebereikalingi – tai labai pradžiugino „Eurovizijoje“ dirbančius kirpėjus ir stilistus. Jie užsimaukšlino lietuvei nebereikalingas įvaizdžio detales ir geras dešimt minučių juokdamiesi fotografavosi.

Naujų sprendimų ieškoma ir pačios Vilijos šukuosenai. Paaiškėjo, kad net kelios antrame pusfinalyje dalyvaujančios atlikėjos pasirinko vienodą šukuosenos variantą.

Dainininkė norėtų iš jų išsiskirti, todėl konsultacijos su stilistais bus tęsiamos. Pirmojoje popietės repeticijoje dainininkė pasirodė kiek pakoreguotu scenos kostiumu. Užkulisiuose Lara Kroft pramintos dainininkės kombinezonas buvo su skyle, apnuoginančia pilvą. Tačiau dėl šio aprangos elemento atlikėja dar nėra apsisprendusi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?