V.Matačiūnaitei dėl scenos aprangos - ir džiaugsmas, ir bėdos

Trečiadienio vakarą Lietuvos atstovė „Eurovizijoje“ Vilija Matačiūnaitė pasirodė generalinėje konkurso antrojo pusfinalio repeticijoje, kurią stebėjo ir jame balsuojančių šalių komisijos. Reikalaujama, kad atlikėjai scenoje atrodytų taip pat, kaip ir tikrojo pusfinalio metu ketvirtadienį. Po ilgų apsvarstymų V.Matačiūnaitė pasirinko šukuoseną savo pasirodymui.

Galutinis Vilijos įvaizdis - būtent toks.<br>R.Zilnio nuotr.
Galutinis Vilijos įvaizdis - būtent toks.<br>R.Zilnio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys, specialiai lrytas.lt, Kopenhaga

May 7, 2014, 8:19 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 5:09 AM

Tai gali skambėti komiškai, tačiau šukuosenos pasirinkimas tapo tikru galvos skausmu. Vilija buvo pasirinkusi šukuosenos variantą, tačiau trečiadienį paaiškėjo, kad taip pat šukuotis ketina net kelių kitų šalių atstovės.

Teko kreiptis į konkurso dalyvių plaukus prižiūrinčius stilistus – jie pasiūlė Lietuvos dainininkei kelis įdomius variantus.

Iš jų Vilija pasirinko ryškų – plaukai suimti viršugalvyje ir ant pakaušio krenta ilga „uodegėle“. Šukuosena ir grimas konkurso užkulisiuose buvo daromi net porą valandų.

Pritariančiosios vokalistės, kaip ir žadėta, pasipuoš naujais iš Lietuvos atgabentais perukais ir ryškiais „elektrinės“ spalvos lūpų dažais.

Trečiadienio vakarą paaiškėjo ir dainininkės apsisprendimas dėl scenos drabužių – kelis variantus išmėginusi atlikėja, kuri užkulisiuose dėl įvaizdžio jau praminta lietuviškąja Lara Kroft, nusprendė rinktis triko, kuris neapnuogina pilvo.

Tiesa, po pasirodymo Vilijos plaukai kiek įsielektrino, tačiau jos dailiam įvaizdžiui visiškai nepakenkė.

Pasirinkti drabužiai konkurso užkulisiuose sulaukė gerų atsiliepimų - tačiau po generalinės repeticijos atlikėja ir jos komanda kiek sunerimo. Mat paaiškėjo, kad rūbai nėra itin patvarūs - energingo pasirodymo metu netoli kelio suplyšo šokėjo Šarūno Kirdeikio kelnės.

Apranga vis dėlto nebus keičiama - konkurso užkulisiuose nuolat budi siuvėjai, pasiryžę sutaisyti visų dalyvių kostiumus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.