„Eurovizijos“ vedėja lietuvę nustebino netikėtu klausimu

Keliolikos Europos šalių komisija jau žino, kokius balus skyrė Vilijai Matačiūnaitei. Antrasis „Eurovizijos“ pusfinalis vyks ketvirtadienį, tačiau žiuri balsavo trečiadienio vakarą – Kopenhagoje vykusios antrosios konkurso generalinės repeticijos metu. Jos metu Vilija jau galėjo įvertinti atmosferą „Eurovizijos“ arenoje, kai ji pilna žiūrovų – po pasirodymo ji vakarą leido vadinamajame artistų žaliajame kambaryje, kuriame buvo laukiama simbolinių vakaro rezultatų.

V.Matačiūnaitė trečiadienio vakarą turėjo progą pabendrauti su „Eurovizijos“ vedėja L.Ronne.<br>R.Zilnio nuotr.
V.Matačiūnaitė trečiadienio vakarą turėjo progą pabendrauti su „Eurovizijos“ vedėja L.Ronne.<br>R.Zilnio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys, specialiai lrytas.lt, Kopenhaga

May 8, 2014, 4:01 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:58 AM

„Žinau, kaip viskas turi skambėti. Vis dar turiu sau priekaištų“, – prisipažino noru siekti tobulumo Kopenhagoje pasižymėjusi atlikėja.

Vakaro generalinė repeticija priminė tikrąjį „Eurovizijos“ koncertą – renginį stebėjo apie 11 tūkstančių žiūrovų, buvo parodyti šokio numeriai, kuriuos publika ketvirtadienio vakarą stebės, kol vyks „Eurovizijos“ balsavimas. Nenuostabu – šio koncerto įrašas būtų rodomas, jei ketvirtadienį įvyktų transliacijos sutrikimų.

Be to, viena šou vedėjų Lise Ronne prieš kameras kalbino visų šalių atlikėjus ir parodė, kad neblogai žino jų biografiją.

„Vilija, ar tiesa, kad tu visiškai nevalgai žuvies? Taip? Todėl mes pasirūpinome, kad Kopenhagoje tau jos nebūtų siūloma“, – kalbindama Lietuvos atlikėją publikos juoką sukėlė danė.

„Iš kur ji tai žino, neįsivaizduoju. Nejaugi ji skaitė mano lietuviškus interviu?“ – stebėjosi dainininkė.

Koncerto pabaigoje net buvo paskelbtos dešimt šalių, kurios neva pateko į finalą. Tai, žinoma, buvo simbolinis veiksmas – vedėjai paskelbė dešimt atsitiktinai parinktų šalių.

Tarp jų buvo ir Lietuva, todėl V.Matačiūnaitei teko skubiai lėkti į sceną, mojuoti trispalve vėliavėle ir nusilenkti publikai.

„Ar repeticija su žiūrovais, ar be žiūrovų – nedidelis skirtumas. Garsą girdime per ausines, publikos plojimų beveik negirdėti.

Tikiuosi, geriausias mano pasirodymas bus ketvirtadienio vakarą, o jei pavyks patekti į finalą, toliau bus dar geriau“, – sakė dainininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.