Į Daniją atvykęs Vilijos mylimasis: „Ji bus finale“

Vilijos Matačiūnaitės palaikymo komanda Kopenhagoje pasipildė svarbiu nariu – ketvirtadienio rytą palaikyti Lietuvos atlikėjos atvyko kompozitorius, dainos „Attention“ bendraautoris Viktoras Vaupšas. Vieša paslaptis, kad jį ir Viliją sieja ne tik darbas ir draugystė, bet ir šis tas daugiau.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys, specialiai lrytas.lt, Kopenhaga

May 8, 2014, 1:10 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:35 AM

Vilija ir Viktoras nekomentuoja savo asmeninių santykių, tačiau ką tik išleisto albumo „Attention!“ viršelyje dėkoja jam už meilę ir kantrybę. Socialiniuose tinkluose šie du jauni žmonės irgi neslepia, kad yra pora.

Šį vakarą Viktoras mylimosios pasirodymą stebės „eurovizinėje“ arenoje „B & W Hallerne”, sėkmės atveju palaikys ją ir finale šeštadienį.

Kompozitorius Vilijai atvežė gerą žinią – jos debiutinį albumą jau galima įsigyti didžiausioje interneto parduotuvėje „iTunes“.

Dainininkės akys, atvykus draugui, švyti, o jis neabejoja V.Matačiūnaitės galimybėmis.

„Šiek tiek teko stebėti, kaip Vilija ruošiasi. Manau, viskas bus gerai, ji tikrai bus finale. Tikiu šiuo kūriniu, jis yra stiprus.

Kitų „Eurovizijos“ pusfinalyje skambėsiančių dainų nesiklausiau. Kodėl? Galbūt tiesiog neįdomu. Man „Eurovizija“ iki šiol nebuvo aktuali“, – neslėpė V.Vaupšas.

Tiesa, dainininkės scenos įvaizdis neatitinka jo vizijos: „Galvočiau apie kitokius variantus, bet yra kaip yra.

Norėčiau pasakyti, kad ši atlikėja yra nepaprasta. Ji neturi kvailo manieringumo. Bet turi tai, ko daugelis kitų neturi. Galime pusfinalį žiūrėti ramiai“, – tikino Viktoras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.