Prodiuseris M.Tyla: „Vilijai neturiu jokių priekaištų“

Ketvirtadienį po kelių įtemptų valandų paaiškėjo, kad pirmą kartą per ketverius metus Lietuvos atstovai „Eurovizijoje“ nepasirodys konkurso finale. Šiemet Lietuvai atstovavusios Vilijos Matačiūnaitės kūrinys „Attention“ nesužavėjo Europos, tad jos kelionė „Eurovizijoje“ baigėsi.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys, specialiai lrytas.lt, Kopenhaga

May 9, 2014, 1:41 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:00 AM

Muzikos prodiuseris Martynas Tyla įsitikinęs, kad dėl tokio rezultato nedera graužtis ar, juo labiau, kam nors priekaištauti. Paprasčiausiai, šiemet sėkmė nenusišypsojo Lietuvos atstovei.

„Kai į futbolo čempionatą atvažiuoja keturios labai geros komandos, visos jos negali tapti čempionėmis.

Vilijai neturiu jokių priekaištų, ji pasirodė gerai. Šis pusfinalis buvo labai stiprus, jame buvo netikėtumų. Pavyzdžiui, į finalą nepateko Makedonija, Izraelis.

Tai, kas nutiko šiandien, nėra jokia tragedija ar labai blogas dalykas“, – sakė M.Tyla.

Žurnalistas, nuolatinis Lietuvos delegacijos „Eurovizijoje“ narys Audrius Giržadas taip pat negailėjo Vilijai gerų žodžių. Anot jo, pralaimėti irgi reikia mokėti.

„Vilija tikrai gerai pasirodė. Kad ji dainavo po austrų transvestito Conchitos Wurst, kurį labai palaikė visa arena, turbūt irgi turėjo poveikį – austro pasirodymas buvo ryškus.

Lietuva parodė gerą pasirodymą – tai svarbiausia. Nereikia peikti Vilijos, ji labai stipri. Bet šįkart tiesiog buvo stipresnių“, – sakė A.Giržadas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai 2024