V.Matačiūnaitė: „Ką dabar veiksiu? Prisiliuobsiu!“

„Dėmesio!“ – Europai ketvirtadienio vakarą ne kartą sušuko Vilija Matačiūnaitė. Danijos sostinėje Kopenhagoje surengtas antrasis „Eurovizijos“ pusfinalis, po kurio vėlai vakare paaiškėjo lietuvės dainos „Attention“ likimas – ji nepateko į šeštadienį vyksiantį finalą.

Vilija nepateko į „Eurovizijos“ finalą, vyksiantį šeštadienį.<br>„Scanpix“ nuotr.
Vilija nepateko į „Eurovizijos“ finalą, vyksiantį šeštadienį.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys, specialiai lrytas.lt, Kopenhaga

May 9, 2014, 2:07 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:00 AM

Iš karto po rezultatų paskelbimo Vilija susierzino ir vengė bendrauti su aplinkiniais. Tačiau tai truko neilgai. Gana greitai ji prisiminė savo pagrindinį tikslą „Eurovizijoje“ – tiesiog gerai praleisti laiką ir kokybišku pasirodymu atstovauti gimtajai šaliai.

„Maniau, kad būsiu labiau nusiminusi, bet nieko čia baisaus“, – ranka numojo V.Matačiūnaitė.

Kiek anksčiau, prieš pat pusfinalį, Vilija naujienų portalui lrytas.lt sakė, kad bet kokiu atveju – pergalės ar pralaimėjimo – ji ketvirtadienio naktį linksminsis iš širdies. Tačiau ar tokia nesėkmė nenuginė noro dalyvauti vakarėliuose?

„Klausiate, ką dabar veiksiu? Prisiliuobsiu!“ – nusijuokė Vilija.

Kiek pralinksmėjusi atlikėja pridūrė, kad į konkurso finalą ji nepateko dėl šokėjo ir choreografo Šarūno Kirdeikio. Jis kartu su Lietuvai atstovavusia grupe „InCulto“ dalyvavo „Eurovizijos“ pusfinalyje 2010 metais. Fortūna lietuviams nesišypsojo ir tąsyk, tad ketvirtadienio naktį Vilija juokėsi, kad Šarūnas traukia nelaimes.

Dainininkė pabrėžė, kad tai tik juokai. Kol kas ji stengiasi neanalizuoti savo pasirodymo, neieškoti klaidų. Tai Vilija ketina padaryti tik tada, kai pamatys šou įrašą.

Iškritimas iš „Eurovizijos“ sujaukė V.Matačiūnaitės planus. Iš pradžių ketinusi likti Kopenhagoje iki sekmadienio, dabar Vilija nežino, ką darys: liks Danijoje, grįš į Lietuvą ar išvyks į užsienį, kur tautiečių laidomos kritikos strėlės smigs ne taip skaudžiai.

Po kelių mėnesių juodo darbo dėl pasirodymo „Eurovizijoje“ mažiausiai norisi girdėti kritiką. Vis dėlto V.Matačiūnaitė stengiasi per daug nesureikšminti blogų žodžių.

„Tegul kritikuoja mane visi, kas tik nori. Ir tegul nepamiršta įsigyti mano albumo“, – trumpai ir aiškiai pasakė V.Matačiūnaitė.

Pasiteiravus, ar kada nors ateityje ji ir vėl dalyvaus „Eurovizijos“ atrankoje, Vilija pajuokavo, jog jei ir dalyvaus, atstovaus ne Lietuvai, o kuriai nors kitai valstybei, nes moka daug užsienio kalbų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.