V.Mauručaitės dukra Vasha debiutuoja klipu „Pistonai balionai“

Trečiadienio vakarą pristatytas 19-metės dainininkės Gabrielės Grygolaitytės, prieš mėnesį pramogų pasaulyje debiutavusios Vasha slapyvardžiu, dainos „Pistonai balionai“ vaizdo klipas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 14, 2014, 8:04 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 10:50 PM

Jaunai atlikėjai, jau turinčiai nemenkos muzikinio darbo patirties, dainą parašė Gintaras Reklaitis - buvęs grupių „69 danguje" ir „Naujieji lietuviai" ideologas.

Kūrinys, kuriame kalbama apie dviejų mylinčių žmonių santykius, per mėnesį nuo jo pristatymo televizijoje, apaugo gandais, spėliojimais ir įtarimais apie neva jame užkoduotas seksualines potekstes.

„O, regis, dainuoji tik apie balionus ir vaikystėje mėgtus pistonus!“, - su šypsena sako Vasha.

Ji kol kas neatvirauja apie pasirinkto sceninio slapyvardžio kilmę ir leidžia gerbėjams spėlioti tai, ką jis galėtų reikšti.

Tiesa, niekam nėra paslaptis, kad dainininkė turi muzikalius genus. Jos mama – buvusi legendinės lietuviškos popmuzikos grupės „Dinamika“ vokalistė Viktorija Mauručaitė.

Pirmąja muzikine veikla Gabrielė užsiėmė būdama jau keturių metų, kai pradėjo lankyti vaikų muzikos būrelį „Svajonių gija“. Atvykusi gyventi į Vilnių, būdama 6 metų puikiai įsiliejo į vaikų studijos „Džimba“ kolektyvą, kur taip pat buvo viena pagrindinių solisčių.

Su didžiąja scena Gabrielė susipažino dainuodama duetu kartu su savo mama Viktorija. 2002 metais grupės "Bavarija" vaikinai Gabrielę pakvietė kartu sudainuoti vieną populiariausią jų dainų “Saulė saulė danguje”, kurią atliko per "Radiocentro" apdovanojimų ceremoniją.

Ar pamenate garsųjį “Išsipildymo akcijos” himną? Taip, tai Gabrielė sudainavo dainą “Pasaka”, kuri tapo pagrindine “Išsipildymo akcijos” daina. Gabrielė pat yra dainavusi duetu su Jurga Šeduikyte, būdama „Džimbos“ soliste įvairiuose projektuose dainavo su Vytautu Kernagiu, Marijonu Mikutavičiumi, Neda, Yva, Stasiu Povilaičiu, Hokšila, Nomeda Malunavičiūte bei kitais žinomais atlikėjais. Ji turi nemažai praktikos kaip go-go šokėja, taip pat kaip modelis yra dalyvavusi kaip modelis įvairiuose mados šou.

2014 metų pavasarį Gabrielė pasirašė kontraktą su prodiuserine kompanija „Evolution Heaven“ bei pasirinkusi sceninį vardą Vasha pradėjo savo solinę karjerą. Rudenį turėtų pasirodyti ir debiutinis jos albumas.

Pirmasis Vasha klipas – lrytas.lt skaitytojų teismui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.