„Lofte“ - atvirų durų dienos su „Fusedmarc“ ir kitomis grupėmis

Ketvirtadienį, gegužės 22 d., ir penktadienį, gegužės 23 d., šiuolaikinės kultūros epicentras Vilniaus Naujamiestyje – menų fabrikas „Loftas“ – skelbia atvirų durų dienas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 22, 2014, 11:52 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 3:51 PM

Abi dienas menų fabrike ir vidiniame „Lofto“ kieme nuo vakaro skambės muzika bei bus galima pamatyti pirmąsias vasaros terasos užuomazgas. Oficialiai neįprastos koncepcijos vasaros terasa industriniame menų fabriko kieme duris atvers birželio 2 dieną.

Gegužės 22 d. į menų fabriką „Loftas“ persikelia „Rastadieniai“, kurių metu kiekvieną vasaros ketvirtadienį bus pristatomi saulės ritmų – regio, „jungle", „dancehall" muzikos – svečiai iš Lietuvos ir užsienio.

Šį ketvirtadienį per „Rastadienį“ pasirodys ne tik pulkas žinomų Lietuvos didžėjų, bet ir belgas Raggamuffin Whiteman – baltaodis muzikos kūrėjas dar praeito amžiaus paskutinio dešimtmečio pabaigoje atradęs pašaukimą Karibų muzikai.

Su šia muzika pasaulį apkeliavęs kelis kartus, jis grįžta į Lietuvą. Prieš tai belgas čia lankėsi „Loftas Fest 2013“ metu, tačiau dėl gausios festivalio programos ne visi norintys spėjo išgirsti jo koncertą. Dabar tai ideali proga padaryti ir nemokamai.

Gegužės 23 d. tame pačiame fabriko kieme įvyks šių metų „Loftas Fest 2014“ įžanginis vakarėlis, kurio metu pasirodys metus nekoncertavusi grupė „Fusedmarc“.

Tuo penktadienio vakaras menų fabrike nesibaigs, nes visų dar lauks lenkų elektroninės muzikos elfo Hatti Vatti pasirodymas. Šis renginys taip pat yra nemokamas.

Interviu apie „Loftas Fest“ įžanginį renginį su „Fusedmarc“ ir Viktoru Diavara:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.