C.Wurst – ir Lady Gagos, ir Kanų kino festivalio dėmesys

„Eurovizijos“ konkursas baigėsi prieš beveik dvi savaites, tačiau jo laimėtoja ir toliau maudosi šlovės spinduliuose. Austro Tomo Neuwirtho sugalvota barzdota moteris Conchita Wurst vos spėja vertinti visus pasiūlymus, kurių sulaukia.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 23, 2014, 9:05 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 2:15 PM

Keli „Eurovizijai“ skirti naujienų portalai šią savaitę skelbia, kad C.Wurst jau sulaukė Lady Gagos kvietimų „apšildyti“ jos koncertus Europoje.

Jei tai tiesa, nereikėtų stebėtis. Lady Gaga iškart po „Eurovizijos“ finalo skelbė, kad džiaugiasi dėl austro pergalės. Be to, C.Wurst įvaizdis visiškai atitinka JAV žvaigždės mažumų palaikymo filosofiją.

Tačiau kol kas nėra visiškai aišku, ar bendri Lady Gagos ir Conchitos planai bus įgyvendinti. Vakar Conchita socialiniuose tinkluose paskelbė, kad susitarė dėl pasirodymų Lady Gagos ture. Tačiau netrukus ištrynė šią žinutę.

Lady Gagos koncertai šiuo metu vyksta JAV. Į Europą atlikėja persikels rugsėjį ir mūsų žemyne koncertuos iki lapkričio.

„Viskas gerai, bet ką dainuos Conchita?“ - spėlioja gerbėjai, primenantys, kad iki šiol savo repertuare barzdota moteris turi tik tris originalius kūrinius.

Kol laukiama žinios patvirtinimo, C.Wurst surengė pasirodymą vienoje centrinių Vienos aikščių, o ketvirtadienį apsilankė Kanuose – čia vykstančiame žymiajame kino festivalyje.

Čia „Eurovizijos“ laimėtojas pasitiktas kaip tikra žvaigždė. Spindinčia suknele pasidabinusi C.Wurst raudonuoju kilimu žengė kaip ypatinga renginio, skirto kovai su ŽIV plitimu, viešnia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.