Į Lietuvą atvykęs Stevenas Seagalas nustebino paprastumu

Šiuo metu Varniuose prie Lūksto ežero vykstančiame festivalyje „Bliuzo naktys“ vieši Holivudo kovinių filmų superherojus Stevenas Seagalas. Visureigiais „Jeep Grand Cherokee“ iš Latvijos į Lietuvą atvykusį Holivudo aktorių pasitiko žiniasklaidos būrys. Surengęs spaudos konferenciją ypatingasis svečias mielai atsakė į klausimus.

S.Seagalo koncerto akimirkos.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
S.Seagalo koncerto akimirkos.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 5, 2014, 1:10 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 5:32 AM

Žiniasklaidai pasirodęs 193 centimetrų ūgio Holivudo aktorius S.Seagalas vilkėjo odinį švarką, akinius geltonais stiklais, atrodė orus ir užtikrintas. Jį budriai sekė ir lydėjo apsaugininkai.

Organizatorių pasitiktas kaimynynėje šalyje S.Seagalas pademonstravo ir paprastumą, ir geranoriškumą, mielai ir jaukiai bendravo. Per spaudos konferenciją atsakydamas į žiniasklaidos klausimus jis taip pat šyptelėdavo, pašmaikštaudavo, nors ir nedaugžodžiavo. Vėliau neprieštaravo nusifotografuoti su visais pageidavusiais, ilgai ir kantriai pozavo.

Lietuvių pirmą kartą gyvai matomas projektas „Steven Seagal and The Blues Band“ iš tiesų gyvuoja jau labai seniai. „Aš groju nuo kūdikystės, gerokai seniau nei vaidinu“, – sakė S.Seagalas. O paklaustas, kaip jaučiasi turįs nuolat įrodinėti, kad jis ne tik gerai vaidina, bet ir profesionaliai groja, numojo: „Man nusišvilpti, aš niekam nieko neįrodinėju, tiesiog groju.“

Koviniais filmais išgarsėjęs S.Seagalas puse lūpų šypsodamasis prisipažino, kad vis dėlto tai nėra jo mėgiamiausias kino žanras. Be kita ko, muzika yra jo didelė meilė. „Renkuosi kokybę, ne populiarumą“, – pripažino jis, šiuo metu dirbantis prie naujojo albumo.

Visureigiais važiuodamas į Lietuvą jis teigė klausęsis vietinių radijo stočių ir jos jam paliko gerą įspūdį. „Čia viskas puiku, tiesiog puiku“, – sakė S.Seagalas, prieš spaudos konferenciją greituoju apžiūrėjęs festivalio aikštę, sceną, apsilankęs užkulisiuose.

Europoje viešintis S.Seagalas taip pat aplankys Liuksemburgą, Olandiją, Vokietiją, Didžiąją Britaniją, ten taip pat surengs savo koncertus.

Prie S.Seagalo festivalio namo, kuriame jis pasinaudojo dušu ir tumpai atsikvėpė, įspūdingą palapinių zoną buvo įsirengę lietuviai: Havajietiškai išpuoštas palapines ir kokteiliais nukrautus stilizuotus stalus supo užrašai „Aloha, Seagal“.

Su S.Seagalu užkulisiuose veikiausiai pasimatys ir dainininkė Arina, kurios šviesaus atminimo brolis atrodė kaip iš akies trauktas aktorius.

„Bliuzo naktyse“ šiemet laukia ir daugiau įsimintinų susitikimų. Scenoje pasirodys Oskaro laimėtojas Nikis Buzzas, amerikietė bliuzo mama Angela Brown, „Latvian Blues Band“, įsimintini lietuvių mimai „Neteisėtai padaryti“, „Giedrė & Blues Band“, „Baltasis kiras“, „Bluesmakers“ ir daugelis kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.