Reperis Ironvytas pristato naują vasaros hitą

„Matyt, tai būsimas vasaros hitas, kuriame netrūksta geros nuotaikos ir pozityvo“, – taip trumpai savo naująją dainą „Vasara“, įrašyta kartu su dainininke Juta Nevedomskyte, apibūdino reperis Ironvytas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 11, 2014, 1:52 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 1:31 AM

Paklaustas, kodėl būtent dabar viešumą pasiekė jo ilgai brandinta daina, muzikantas paaiškino, kad daug laiko atėmė kūrybinis ir gamybinis procesas.

„Kartu su atlikėja Juta norėjome sukurti kuo geresnį produktą dar prieš praėjusią vasarą. Dirbome, tobulinome dainą, tačiau vis rasdavome trūkumų, o ir pernai vasara prabėgo nepastebimai.

Galiausiai nuslopinę savo perfekcionizmą ir nesibaigiantį norą kažką pakeisti kūrinyje, pagaliau nusprendėme atiduoti šią dainą gerbėjų teismui. Juk vasarą daug laiko praleidžiame gamtoje ir ne ką mažiau laiko - su draugais automobilyje pakeliui į linksmybes. Tikiuosi, ši daina įkvėps pozityvumo ir taps kelionės muzikiniu takeliu važiuojantiems prie ežerų, jūros ar į festivalius“, – neslėpė entuziazmo atlikėjas.

Ironvyto gerbėjai teigiamai įvertino jau ne vieną muzikanto dainą. Raumeningas vaikinas dėl to sulaukia tik dar daugiau dėmesio.

„Manau, kad dainos turi nešti teigiamą emociją. Gyvenime pakankamai blogų dalykų, todėl dainos turi įkvėpti gyventi, siekti tikslų. Taip, tarp mano kūrinių yra ir agresyvoko braižo turinčių dainų, tačiau pyktis – tai taip pat yra emocija, kuri veda į priekį. Jeigu pyksti dėl to, ką matai veidrodyje“, – pusiau juokais sakė reperis, savo pasaulėžiūrą skleidžiantis ne tik dainose, bet ir paskaitose jaunimui.

Reperis dar visai neseniai pristatė didelio susidomėjimo sulaukusį vaizdo klipą „Svajonės“, kuriame nusifilmavo garsūs Lietuvos sportininkai: Jevgenijus Šuklinas, Deividas Česnauskis, Benediktas Vanagas, Monika Povilaitytė, Remigijus Morkevičius bei Justinas Kinderis.

Daina „Vasara“ - lrytas.lt skaitytojų teismui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.