M. Levickis sulaukė asmeninio princo Charleso dėmesio

Muzikanto Martyno Levickio gyvenime – nauji įspūdingi nuotykiai. Šiuo metu Škotijos mieste Edinburge viešintis akordeonininkas sulaukė ypatingų svečių. Į jo repeticiją atėjo Didžiosios Britanijos sosto įpėdinis princas Charlesas su sutuoktine, Kornvalio kunigaikštiene Camilla.

M.Levickio repeticijos klausėsi Velso princas Charlesas su žmona.<br>Klarenso rūmų nuotr.
M.Levickio repeticijos klausėsi Velso princas Charlesas su žmona.<br>Klarenso rūmų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jul 21, 2014, 8:24 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 8:04 PM

„Niekada nebūčiau patikėjęs, kad galėsiu su jais susipažinti“, - lrytas.lt prisipažino M.Levickis.

Antradienį muzikos festivalyje Edinburge grosiantis Martynas apie būsimą princo ir jo sutuoktinės vizitą žinojo dvi savaites, tačiau turėjo išlaikyti paslaptį. Ši taisyklė jo gautame laiške buvo įrašyta raudonomis raidėmis.

„Jie patys pareiškė norą užsukti į mano repeticiją ir susipažinti. Nė nežinau, kodėl. Taip pat nežinau, iš kur apie mane yra girdėję. Bet atėjo jau žinodami, iš kur aš esu ir ką veikiu.

M.Levickis pagrojo karališkosios šeimos nariams, o tada turėjo laiko maždaug penkių minučių pokalbiui.

„Princas Charlesas labai domėjosi, ar akordeonas yra tipinis lietuvių liaudies instrumentas. Man tai suteikė galimybę paaiškinti savo misiją – populiarinti akordeoną kaip profesionalų klasikinės scenos instrumentą.

Tuomet jis paprašė, kad pagročiau lietuvių liaudies dainą. Užgrojau savo aranžuotą kūrinio „Beauštanti aušrelė“ fragmentą. Dar papasakojau apie savo studijas Londone ir padėkojau už pažintį“, - lrytas.lt pasakojo M.Levickis.

Įdomus sutapimas – per pastaruosius mėnesius jis jau antrą sykį susiduria su karališkosios šeimos atstovais.

„Gegužę vakarieniavau su gera princo Charleso bičiule ledi Rothermere, kuri po mano koncerto „Royal Albert Hall“ salėje labai norėjo susipažinti ir aptarti galimybes bendradarbiauti. Tai galėsiu jai dabar nusiųsti šią nuotrauką su princu“, - juokėsi Martynas.

Muzikantą ypač pamalonino tai, kad princo ir jo sutuoktinės fotografija su Martynu socialiniuose tinkluose pasidalijo Klarenso rūmai, oficiali princo Charleso rezidencija.

„Tai – didelė garbė“, - sakė M.Levickis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.