Shakirą sužavėjo jos dainą atlikę Oksfordo studentai

Prestižinio Oksfordo universiteto vaikinų kapela žaibiškai išpopuliarėjo internete po to, kai jie patalpino vaizdo įrašą su perdainuotu Shakiros „Hips Don't Lie“ kūriniu. Gražiabalsiai choristai atkreipė net pačios Shakiros dėmesį.

Kapelos „Out of the Blue“ vaikinai vaizdo klipe parodijavo ir seksualius judesius.<br>Stop kadras.
Kapelos „Out of the Blue“ vaikinai vaizdo klipe parodijavo ir seksualius judesius.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 30, 2014, 12:01 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 3:53 PM

Kapela, pasivadinusi „Out of the Blue“ populiarią kolumbietės Shakiros dainą ne tik profesionaliai įrašė, bet ir sukūrė nuotaiką klipą. Jame 15 vaikinų, pasidabinusių tvarkingomis Oksfordo universiteto uniformomis parodijuoja seksualius judesius, kraipo užpakalius ir atlieka kitokius šmaikščius judesius.

Ko gero, net ir patys idėjos sumanytojai turėjo gerokai nustebti dėl žaibiško jų vaizdo įrašo išpopuliarėjimo. Na o pati Shakira nedvejodama juo pasidalino ir su savo socialinio tinklo „Twitter“ sekėjais, kurių net – 26,2 mln. Juo atlikėja pasidalino ir savo socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje anglų bei ispanų kalba.

„Twitter“ Shakira rašė: „Hey @ooboxford, we LOVE your a capella Shak medley!“.

Studentų kūrybiško darbo vaisius, kuriame galima išgirsti ir kitų garsiosios atlikėjos dainų nuotrupų, „Twitter“ jau buvo pasidalintas 1200 kartų, o pažymėtas kaip mėgstamiausias – 1800 kartų. Tuo tarpu „Facebook“ tinkle vaizdo įrašą pamėgo beveik 88 tūkstančiai žmonių bei 10 tūkstančių žmonių juo pasidalino.

Šiuo metu Oksfordo vaikinai iš viso jau surinko 700 tūkstančių peržiūrų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.