„Auksiniame balse“ - ir televizijos vengiantys dainininkai

Naujas „Auksinio balso“ sezonas prasideda. Antradienį LRT studijoje filmuota pirmoji naujos dainininkų mūšių serijos laida.

J.Šeduikytė ir šou vedėjai.<br>D.Umbraso nuotr.
J.Šeduikytė ir šou vedėjai.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2014-09-09 21:04, atnaujinta 2018-02-09 16:56

Vilija Matačiūnaitė ir Jeronimas Milius savo pasiekimų kolekcijoje jau turi „Auksinio balso“ laimėtojų titulą.

Šį rudenį LRT eteryje dėl jo rungsis naujas būrys dainininkų, tarp kurių - daug gerai žinomų vardų.

Antradienį nufilmuotą pirmąją laidą LRT žiūrovai pamatys rugsėjo 20-ąją. Filmavimo metu atskleistos ir kelios staigmenos.

Pirmasis netikėtumas - vedėjų duetas. Jau anksčiau buvo aišku, kad du sezonus projektą vedę Andrius Rožickas ir Beata Tiškevič-Hasanova užleis savo vietą.

Vienas naujų vedėjų - aktorius Giedrius Savickas. Buvo žadama, kad kartu su juo dirbs „paslaptinga mergina“. Antradienį paaiškėjo, jog vedėjo partneriu tapo kolega - aktorius Arūnas Sakalauskas.

„Tiesiog pasikeitė planai. Tikrai tarėmės su viena gerai žinoma moterimi, tačiau dėl jos užimtumo „Auksinio balso“ šį sezoną ji neves. Giedrius ir Arūnas - geras duetas, į juos žiūrėti tikrai nebus nuobodu“, - žadėjo projekto rengėjai.

„Auksinio balso“ prodiuseriai didžiuojasi šiam sezonui suburtais atlikėjais. Tarp jų - nemažai tokių, kurie šiaip jau nesiveržia į TV konkursus, bet dėl „Auksinio balso“ padarė išimtį.

Pavyzdžiui, Jurga Šeduikytė arba ir už Lietuvos ribų karjeros siekiančios, porą tarptautinių apdovanojimų jau laimėjusios grupės „Keymono“ vokalistė Daiva Starinskaitė.

„Kai pasikalbi su muzikantais, „Auksinį balsą“ jie mini kaip kone geriausią, labiausiai dėmesio vertą lietuviškų televizijų projektą. Todėl apsispręsti man nebuvo sunku“, - sakė D.Starinskaitė.

Projekte rungsis ir Monika Liubinaitė, elektroninės muzikos gerbėjams žinoma kaip Monika Liu. Užsienyje vokalą studijavusi atlikėja yra įrašiusi kūrinį su grupe „Sel“ ir yra laikoma viena perspektyviausių Lietuvos dainininkių.

„Liūdnų slibinų“ gerbėjai galės sirgti už šios grupės vokalistę Aistę Lasytę - antrame plane kartais liekanti trijulės narė šįkart pasirodys solistės vaidmenyje.

„Auksiniame balse“ taip pat rungsis Egidijus Sipavičius, Deivis Norvilas, Edgaras Lubys ir kiti žinomi atlikėjai. Jiems, kaip įprasta, pritars gyvai grojantis orkestras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.