„Naktinės personos“ surengs akustinių koncertų turą per Lietuvą

„Naktinių personų“ muzika jau greitai užlies kamerines erdves. Po metų pradžioje surengto grandiozinio projekto „Po 20 metų“, aplankiusio didžiąsias šalies arenas, dueto atlikėjai ruošiasi akustinių koncertų turui.

Iš didelių arenų „Naktinės personos“ kuriam laikui persikels į kamerines erdves.<br>M.Patašiaus nuotr.
Iš didelių arenų „Naktinės personos“ kuriam laikui persikels į kamerines erdves.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-10 11:33, atnaujinta 2018-02-09 16:53

Savo kūrybinę veiklą nusprendusi tęsti grupė planuoja aplankyti 10 Lietuvos miestų. Šįsyk „Naktinių personų“ branduolys – Alanas Chošnau ir Aras Vėberis – drauge su profesionaliais instrumentalistais užburs klausytoją specialia programa, kuri jaukioje aplinkoje leis mėgautis didžiausiais grupės hitais ir visiškai naujais kūriniais. 

Jausminga lyrika, prasmingi tekstai, natūralus ir šiltas bendravimas su savo auditorija, albumo „Tikras garsas“ skambesys – daugeliui klausytojų „Naktinės personos“ asocijuojasi su šiais dalykais. Akustinių koncertų turas leis įsitikinti, kad grupės vizitinė kortelė per dvi dešimtis metų nepakito, tačiau kūrybą natūraliai praturtino pačių atlikėjų branda.

„Jaudulys – ne mažesnis nei planuojant pasirodymus didelėse scenose. Tik šiuo atveju jis susijęs su tuo, kad būti taip arti savo gerbėjų, jiems atsiverti – tai didelė laimė, tačiau kartu ir didelė atsakomybė. Kamerinėje erdvėje „nepasislėpsi“ – čia muzika ir kiekvienas žodis tarsi apnuoginami“, – kalbėjo „Naktinės personos“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.