Į Vilnių atvyksta žymi britų grupė „Crystal Fighters“

Vakar vėlai vakare oficialiai pasitvirtino žinia apie „Crystal Fighters“ koncertą Vilniuje. Pirmosios žinios apie jų atvykimą pasklido „Loftas Fest 2014“ metu, kur buvo iškabinti keli plakatai, kurie, beje, gerbėjų buvo labai greitai nuplėšti. Britų grupė pasirodys rugsėjo 29 dieną menų fabrike „Loftas“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-11 12:17, atnaujinta 2018-02-09 16:36

„Mačiau juos „Coke Live“ Krokuvoje, kartą Gdynėje „Open’er“ festivalyje, o kitais metais tame pačiame „Open’er“ jų pasirodymą kažkaip praleidau. Vėliau draugas sakė, kad tai buvo geriausias viso festivalio koncertas“, – sako „Humoro klubo“ narys melomanas Paulius Ambrazevičius.

Iš grupių, įvertintų geriausiais gyvais pasirodymais, „Crystal Fighters“ turėtų gauti ypatingą apdovanojimą už atgarsį „tviteryje“.

Po kiekvieno jų pasirodymo šimtai euforiškų komentarų („siiiiiick“ ar „amaaaaaziinng“) verčia prieiti prie išvados – vos vienas vakaras su šia kompanija palieka be žado ir išjudina net didžiausias nuobodas.

„Crystal Fighters“ nariai yra tarsi atkeliavę iš kito pasaulio, koncertuose vieną po kito traukia daugumai nepažįstamus instrumentus. Vieną akimirką jie visus užkrečia pirmykščiams šokiams pagal genties ritmą, kitą akimirką, žiūrėk, jau tampa laikmečiui nepavaldžiais viliotojais ant scenos.

„Bandžiau juos į Lietuvą prisikviesti daugiau nei metus, tačiau kai grupė yra ant didžiausios bangos, mažesni jaukesni koncertai tokioms grupėms nėra prioritetiniai. Vis dėlto po daug derybų ir pažadų pavyko juos pasikviesti“, – pirmuoju „Lofto” sezono koncertu džiaugiasi Viktoras Diawara.

„Tai spalvingiausias karnavalas, nesustabdomas reivas ir truputėlis Helovino“, – beveik maksimaliu įvertinimu grupę apdovanoja vienas svarbiausių britų laikraščų „The Guardian“.

„Crystal Fighters" daina „Champion Sound":

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.