Šokių muzikos žvaigždė Avicii dėl ligos atšaukė visus koncertus

Vienas populiariausių pasaulio elektroninės muzikos kūrėjų priverstas atšaukti visus suplanuotus koncertus ir interviu. Hito „Wake Me Up“ autorius, kurio tikrasis vardas – Timas Berglingas, kenčia skausmus, susijusius su kovą jam atlikta tulžies pūslės ir apendikso šalinimo operacija, praneša didieji pasaulio žiniasklaidos kanalai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2014, 9:38 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:24 PM

Vos prieš tris dienas 24-ąjį gimtadienį atšventęs švedų atlikėjas buvo priverstas atšaukti eilę pasirodymų JAV (tarp jų - dideliame šokių muzikos festivalyje „Tomorrowland“ Atlantoje), taip pat – gastroles Azijoje.

Kol kas jo oficiali interneto svetainė tyli, tačiau žurnalui „Billboard“ muzikanto atstovai patvirtino, kad atšaukti visi šiems metams suplanuoti Avicii koncertai.

Kovą Avicii teko atšaukti savo šou festivalyje „Ultra“ Majamyje – aštrius pilvo skausmus pajutęs švedas buvo nugabentas į ligoninę ir skubiai operuotas.

Kokia šiuo metu jo sveikatos būklė, nenurodoma, tačiau Avicii atstovas sakė, kad tūkstantines minias į savo pasirodymus pritraukiančiam atlikėjui šiuo metu „labiausiai reikia poilsio“.

Albumu „True“ pernai itin išgarsėjęs Avicii – vienas brangiausiai apmokamų pasaulio elektroninės muzikos artistų. Pernai jis pelnė MTV Europos apdovanojimą – kaip geriausias elektroninės muzikos atlikėjas, o taip pat sukūrė oficialią „Eurovizijos“ dainą – kartu su legendinės grupės ABBA nariais Bjornu Ulvaeusu ir Benny Anderssonu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.