Populiarusis britų atlikėjas Edas Sheeranas koncertuos Lietuvoje

Lietuvos publika kitų metų pradžioje sulauks britų popžvaigždės Edo Sheerano vizito. Prieš keletą metų išgarsėjęs jaunas dainininkas, šiuo metu koncertuojantis didelėse JAV arenose, pasirodymą mūsų šalyje surengs vasario 15-ąją.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Sep 15, 2014, 7:00 AM, atnaujinta Feb 2, 2018, 12:38 PM

E.Sheerano koncertas bus surengtas Vilniaus „Siemens“ arenoje. Pasirodymas įtrauktas į pasaulinių gastrolių, kuriomis Edas pristato savo antrąjį albumą „X“, maršrutą.

„Džiaugiamės, kad ne tik pavyko pasikviesti vieną ryškiausių jaunos kartos žvaigždžių, bet ir susitarti dėl puikios pasirodymo datos. Iškart po Valentino dienos, o kitą dieną nereikės eiti į darbą – bus patogu atvykti gerbėjams iš visos Lietuvos“, - sakė koncertą rengiančios agentūros „Medusa Concert“ vadovas Remigijus Knabikas.

23-ejų E.Sheerano populiarumas – neginčijamas. Abu dainininko ir muzikos kūrėjo albumai, 2011-aisiais išleistas „+” ir šįmet birželį pasirodęs „X“, pasiekė pirmąją Didžiosios Britanijos „topų“ vietą. Naujausias albumas pasiekė pirmąją vietą dvylikoje valstybių, tarp jų – JAV, kur šiuo metu susidomėjimas melodinga E.Sheerano popmuzika – itin didelis.

Hitais „The A Team“ ir „Lego House“ išgarsėjęs E.Sheeranas 2012-aisiais pelnė du Britų muzikos apdovanojimus – geriausio britų atlikėjo ir už ryškiausią proveržį. Kūrinys „The A Team“ pelnė prestižinį Ivoro Novello prizą – kaip geriausia metų daina. Tais pačiais metais E.Sheeranas koncertavo Londono olimpinių žaidynių uždarymo ceremonijoje.

2013-aisiais “Grammy” apdovanojimų ceremonijoje E.Sheeranas dainavo su Eltonu Johnu, tais pačiais metais gastroliavo su dainininke Taylor Swift, kurios albumą „Red“ padėjo įrašyti. Pernai įrašyta E.Sheerano daina „I See Fire“ skambėjo filme „Hobitas: Smogo dykynė“.

Šių metų „Grammy“ ceremonijoje britas buvo nominuotas geriausio naujo atlikėjo kategorijoje. Šią vasarą išleistą antrąjį Edo albumą „X“ ruošti padėjo įžymus JAV prodiuseris Rickas Rubinas (dirbęs su „Metallica“, Johnny Cashu, „Red Hot Chili Peppers“ ir kitais), įliejęs į dainininko muziką daugiau akustinio skambesio. Albumą reklamavo su JAV žvaigžde Pharrellu Williamsu sukurta daina „SING“, už kurią E.Sheeranas prieš kelias savaites laimėjo MTV apdovanojimą (geriausio atlikėjo kategorijoje).

Tarp dainininko gerbėjų, kurie dar prieš Edui išgarsėjant žavėjosi jo kūryba, yra aktorius Jamie Foxxas, futbolininkas Rio Ferdinandas, dainininkas E.Johnas, kurio vadybos kompanija rūpinasi E.Sheerano karjera, ir daugybė kitų įžymybių.

Ypač E.Sheerano muziką mėgsta jauna auditorija – šįmet dainininkas antrus metus iš eilės skynė laurus „Teen Choice“ apdovanojimuose, kurių laimėtojus nulemia paauglių balsavimas.

„Atvyksta atlikėjas, kuris yra aktualus šiandien, o ne vakar. Ir toliau kyla – panašu, kad jo populiarumas tik didės“, - sakė koncerto Vilniuje rengėjas R.Knabikas.

Bilietus į E.Sheerano koncertą „Tiketa“ pradės platinti jau šią savaitę. Pigiausi bilietai kainuos 99 litus.

E.Sheerano hitai: „Don't”, „SING” ir „The A Team”:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.