Į daugiausia MTV Europos apdovanojimų pretenduoja K. Perry

Amerikietė Katy Perry yra ryškiausia šių metų muzikos garsenybė. Tai atskleidė antradienį paskelbtas MTV Europos apdovanojimų ceremonijos pretendentų sąrašas.

K.Perry - MTV paskelbtų nominacijų lyderė.<br>AP nuotr.
K.Perry - MTV paskelbtų nominacijų lyderė.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 16, 2014, 6:52 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 6:19 PM

MTV kanalo Europos apdovanojimai, sutrumpintai vadinami EMA, kasmet dalijami nuo 1994-ųjų. Šįmet jų dalybos bus surengtos Glazge - Škotijos mieste įspūdingas šou vyks lapkričio 9-ąją.

Vakar paaiškėjo, kurie atlikėjai gali pelnyti šiuos apdovanojimus. Jau tampa įprasta, kad tarp lyderių - ne Europos, o JAV atlikėjai.

Daugiausia statulėlių - net septynias - gali pelnyti 29-erių amerikietė K.Perry.

Šįmet albumą „Prism“ išleidusi dainininkė pretenduoja į geriausios dainos, geriausios atlikėjos titulus, taip pat - į triumfą popmuzikos kategorijoje, geriausio klipo, koncerto ir net išvaizdos rinkimuose.

Beje, kitų metų kovo 15-ąją dainininkė koncertuos Rygos arenoje - tai bus vienintelis Baltijos šalyse rengiamas jos pasirodymas.

Jau patyrusiai dainininkei visai nedaug nusileidžia prieš keletą metų išgarsėjusi JAV atlikėja Ariana Grande. Seksualų įvaizdį puoselėjanti artistė gali pelnyti šešias MTV statulėles.

Po penkis apdovanojimus gali laimėti JAV dainininkas bei prodiuseris Pharrellas Williamsas ir australų vaikinų grupė „5 Seconds Of Summer“.

Tarp dažnai minimų nominacijose lyderių yra ir atlikėjai Samas Smithas, „One Direction“, Eminemas, Nicki Minaj, Iggy Azalea.

Vakar dar neatskleista, kurie muzikos atlikėjai dalyvaus apdovanojimų ceremonijoje, tačiau MTV kasmet šiam koncertui suburia daug žvaigždžių. Pavyzdžiui, pernai ceremonijoje Amsterdame koncertavo Miley Cyrus, Eminemas, Bruno Marsas, „Kings Of Leon“ ir daugybė kitų garsenybių.

Tiesa, šių metų ceremonija jau iš anksto pykdo skeptikus. Ši MTV ceremonija pagerbia Europoje populiarias dainas, kurias atlieka muzikantai iš bet kurios šalies. Bet šikart joje, panašu, visiškai dominuos Šiaurės Amerikos žvaigždės.

Į kai kuriuos pretendentų sąrašus net nejauku žiūrėti. Pavyzdžiui, dėl geriausios atlikėjos titulo rungsis vien amerikietės - A.Grande, Beyonce, K.Perry, N.Minaj ir Taylor Swift.

Dėl geriausios dainos - keturios amerikiečių dainos, tarp kurių vargais negalais pavyko įsiterpti vienam brito Samo Smitho kūriniui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.