J. Bluntas džiaugsmą dėl vestuvių įamžino linksmoje dainoje

Lyrinėmis dainomis ne vienos moters širdį užkariavęs Jamesas Bluntas šiandien pasidalino nauju savo kūriniu. Daina „When I Find Love Again“ maloniai nustebins ne vieną atlikėjo gerbėją – įprastinę melancholiją čia pakeitė linksma melodija ir nuotaikingas ritmas. Džiaugsmu spinduliuojantį Jamesą Bluntą gerbėjai Vilniaus „Siemens“ arenoje galės išvysti jau spalio 6 dieną.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 16, 2014, 5:00 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 6:52 PM

Apie tai, kad ruošiasi išleisti naują singlą, J.Bluntas savo gerbėjus įspėjo dar vakar. Intriguoti nevengiantis atlikėjas nenuvylė – daina vos per kelias minutes po paskelbimo sulaukė tūkstančio teigiamų gerbėjų vertinimų ir komentarų.

Naujoji „When I Find Love Again“ – tai dar viena Jameso Blunto daina apie meilę. Tik šį kartą atlikėjas apie meilę dainuoja neįprastai linksmai.

Gerbėjai spėja, kad šio džiaugsmo protrūkio šaltinis yra teigiami asmenininiai atlikėjo išgyvenimai – visai neseniai J.Bluntas vedė.

Naujoji J.Blunto daina:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.