„4 Roses” pristato naują dainą, tobulintą Jungtinėse Valstijose

Merginų grupei „4 Roses” ruduo prasidėjo itin darbingai. Prieš kelias dienas žiniasklaidai pristačiusios naują projektą „Wild 80’s & sax live“ su Viktoru Woop, merginos klausytojams pateikia ir dar vieną naujieną – muzikinį kūrinį „Love Again“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 18, 2014, 12:51 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 2:00 PM

Nors pirmieji grupės kūriniai skambėjo gimtąja kalba, šį kartą atlikėjos pristato anglišką dainą. „Vadinkime tai mažu eksperimentu. Kadangi sulaukiame daug kvietimų į tarptautinius renginius, kuriuose iki šiol atlikdavome pasaulinius hitus, nusprendėme, kad būtų smagu publikai pristatyti ir savo kūrinį. Juk daug lengviau pajusti muziką, kai supranti apie ką ji“, - kalbėjo merginos.

Pasak atlikėjų, dainos kūrimo procesas kiek užsitęsė, tačiau galutinis rezultatas džiugina: „Stengiamės neapsiriboti vien Lietuva, bendradarbiaujame su užsienio garso ir muzikos įrašų studijomis. Kad būtų pasiekta norima kūrinio skambesio kokybė, daina buvo techniškai tvarkoma Jungtinėse Amerikos Valstijose. Taigi esame dėkingos ne tik dainos autoriui Andriui Bernatoniui, žodžių autorei Rūtai Lukoševičiūtei, bet ir Tomui Waltzui“.

Išgirskite ir vertinkite naujausią „4 Roses” dainą „Love Again“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.