„69 danguje“ ir R.Cicinas varžysis dėl Amerikos lietuvių dėmesio

Šiuo metu intensyviai keliaujančios merginų grupės „69 danguje“ narės vieši Jungtinėse Amerikos Valstijose. Į Čikagą dainininkės atskrido kartu su estrados žvaigžde Ryčiu Cicinu.

„69 danguje“ ir R.Cicinas surengs pasirodymus didžiausiame lietuvių bendruomenės festivalyje „Vasaros palydos 2014“.<br>„Facebook" nuotr.
„69 danguje“ ir R.Cicinas surengs pasirodymus didžiausiame lietuvių bendruomenės festivalyje „Vasaros palydos 2014“.<br>„Facebook" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-25 11:58, atnaujinta 2018-01-29 18:06

„Kelionė buvo ilga, ir pagaliau mes Čikagoje“, – dalindamasi dainininkus pasitikusio limuzino nuotrauka socialiniame tinkle „Facebook“ rašė Ingrida Martinkėnaitė.

Scenos pažibos į JAV atskrido koncertuoti – šeštadienį „69 danguje“ ir R.Cicinas surengs pasirodymus didžiausiame lietuvių bendruomenės festivalyje „Vasaros palydos 2014“. Kartu su jais koncertuos „Rondo“, Ruslanas Kirilkinas, Davidas Šamrajus ir Aistė Pilvelytė.

Kaip rašo „Amerikos lietuvis“, vasaros palydų kulminacija – Lietuvos muzikos žvaigždžių paradas. Tai bus ne tik koncertas, bet ir muzikinės varžytuvės, kurių nugalėtoją išrinks šventės dalyviai.

Visi nepagailėję 50 JAV dolerių už bilietą į šventę galės skirti balsus ir nuspręsti, kas muzikinėse varžytuvėse pristatys lietuviškiausią dainą. Šis atlikėjas laimės specialius Amerikos lietuvių įsteigtus prizus – Lietuvos konsulato Čikagoje taurę ir galimybę įrašyti kompaktinę plokštelę garsioje JAV įrašų studijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.