Soliaris apie duetą su V. Jakutiene: „Skeptikai neteks žado“

Šį mėnesį atlikėjai Vita Jakutienė ir Soliaris pristatė dainą „What Have We Done“, kuri sukėlė audrą Lietuvos pramogų pasaulyje ir komentatorių erdvėje. Vieni negailėjo gražių žodžių, kiti nepamiršo kartesnių žodžių. Apie šį duetą savo nuomonę turi ir Algimantas Minalga – Soliaris.

Soliaris ir Vita žada visus nustebinti gyvu savo dueto atlikimu.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Soliaris ir Vita žada visus nustebinti gyvu savo dueto atlikimu.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 26, 2014, 5:53 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 12:16 PM

„Nuoširdžiai džiaugiuosi pačia daina. Aukšto lygio darbas, prie kurio prisidėjo vieni profesionaliausių savo sričių žmonių. Visas darbas prie šio dainos buvo tikras malonumas. Malonu girdėti, kad Lietuvos žiniasklaida šią dainą vadina šio rudens hitu. Tai didelis įvertinimas tiek man, tiek Vitai“ – sakė Soliaris.

Po dainos pasirodymo viešoje erdvėje komentatoriai netilo ir aktyviai narstė dainą po kaulelį. Vieni dainą įvertino itin gerai, komentaruose galima rasti daug gražių nuomonių ir paskatinimo, bet netrūko ir tokių, kurie negailėjo karčių žodžių

„Aš suprantu, kad kiekvienas turi savo nuomonę ir ne visiems turi patikti, bet kartais komentarai būna nelogiški. Greitai visi skeptikai neteks žado, kai ši daina bus pristatyta ir sudainuota gyvai. Tad laukite dar vienos staigmenos. Aš žinau, ką mes galime ir tai mes kartu parodysime“ – su šypsena sakė Soliaris.

"Youtube" daina jau perklausyta daugiau nei 135 tūkst. kartų. Artimiausiu metu, teigia atlikėjai, daina skambės ne tik Lietuvos, bet ir Latvijos, Estijos, Lenkijos bei Vokietijos radijo stotyse. Soliario ir Vitos daina „What Have We Done“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.