M.A.M.A. apdovanojimų rengėjai atvertė pirmąsias kortas

Didžiausias metų įvykis Lietuvos muzikos pasaulyje – apdovanojimai M.A.M.A.2014 sausio mėnesį jau ketvirtą kartą įvyks Kauno „Žalgirio“ arenoje. Įžanginis nominantų paskelbimo renginys, kaip ir pernai, rengiamas Vilniuje, keičiasi tik jo vieta. Taip pat jau atskleidžiama, kur vyks M.A.M.A.2014 apdovanojimų dūzgės – žvaigždės šėlios sostinėje.

M.Tyla džiaugėsi, kad bilietai į M.A.M.A. renginį perkami, dar neprasidėjus jo reklamai ir nepaskelbus atlikėjų.<br>T.Bauro nuotr.
M.Tyla džiaugėsi, kad bilietai į M.A.M.A. renginį perkami, dar neprasidėjus jo reklamai ir nepaskelbus atlikėjų.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2014, 1:29 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 5:28 PM

Asociacija „Metų muzikos apdovanojimai“ jau pradėjo aktyvų pasirengimą svarbiausiam šalies muzikos verslo renginiui – lietuviškiems apdovanojimams M.A.M.A. ir juos palydintiems mažesniems renginiams.

„Lietuvos muzikos apdovanojimai M.A.M.A.2014 įvyks sausio 30 dieną. Ceremoniją tradiciškai rengiame Kauno „Žalgirio“ arenoje, kuri muzikos įgarsinimo ir didelio mastelio scenos galimybių vertinimu yra, ko gero, pati geriausia salė Lietuvoje, - kalbėjo asociacijos pirmininkas Martynas Tyla. – Malonu pastebėti, kad dar neprasidėjus reklaminei kampanijai, į M.A.M.A.2014 apdovanojimų renginį jau parduota apie 1000 bilietų. Tai tik dar kartą įrodo, kad šie apdovanojimai yra ne tik muzikantų bendruomenės, bet ir lietuviškos muzikos gerbėjų pripažintas renginys, kurio aukštai iškelta kartelė leidžia lygiuotis į pasaulinius muzikos renginius.“

Apdovanojimus, kaip ir kasmet, transliuos TV3. Praėjusiais metais M.A.M.A.2013 sėkmę patvirtino ir televizijos reitingai: žiūrovai rinkosi iškilmes tiesiogiai transliavusį TV3 kanalą, jo artimiausią konkurentą palikdami toli užnugaryje.

Pernai pirmą kartą surengtas M.A.M.A. nominantų paskelbimo vakaras tradiciją tęs ir šiais metais. Toks renginys įvyks gruodžio 12 dieną sostinės klube „Exit Vilnius“. Vakarėlyje dalyvaus šiuolaikinės lietuviškos muzikos kūrėjai, kai kurie pasirodys ir scenoje, renginyje gyvai bus paskelbti geriausiųjų penketukai.

Organizatorių partnerė – 15-ąjį veiklos jubiliejų švenčianti AGATA savo ruožtu apdovanos grojamiausios metų dainos atlikėją, fonogramos gamintoją ir instrumentalistą. Jiems renginyje bus įteiktos mažosios M.A.M.A.2014 statulėlės.

„Mums patinka bendradarbiauti su „Exit Vilnius“. Manome, kad tai geriausiai įrengtas klubas sostinėje, ir savo interjeru bei atmosfera jis labiausiai patinka pagrindinėms renginio žvaigždėms. Tai vertindami nusprendėme ir sausio 30-ąją, iškart po M.A.M.A.2014 apdovanojimų, su visais atlikėjais ir muzikos kūrėjais susirinkti „Exit Vilnius“ klube ir ten pakelti šampano taurę už jų sėkmę“, - planais dalijosi M.Tyla.

M.A.M.A.2014 apdovanojimai bus teikiami už 2013 metų lapkričio 30 d. – 2014 gruodžio 1 dienomis atliktus geriausius ir ryškiausius darbus, atitinkančius apdovanojimų įstatuose numatytą vertinimo kriterijų. Kiek geidžiamiausių statulėlių bus teikiama šiais metais ir kokios bus apdovanojimų ceremonijos naujienos, organizatoriai paskelbs netrukus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.