I. Puzaraitė ir M. Jampolskis pristato dainą „Aš ir tu“

Aktoriaus Mariaus Jampolskio ir dainininkės Irūnos Puzaraitės duetas vėl džiugina savo gerbėjus.<br>R.Danisevičiaus nuotr. iš archyvo
Aktoriaus Mariaus Jampolskio ir dainininkės Irūnos Puzaraitės duetas vėl džiugina savo gerbėjus.<br>R.Danisevičiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 7, 2014, 3:33 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 6:33 AM

Televiziniuose projektuose išgarsėjęs aktoriaus Mariaus Jampolskio ir dainininkės Irūnos Puzaraitės duetas vėl džiugina savo gerbėjus. Antradienį jiedu pristatė naują dainą „Aš ir tu“ bei jos vaizdo klipą.

Pasak M.Jampolskio, idėjas įgyvendinti jiems pavyko ne iš pirmo karto.

„Filmavimas Klaipėdos zoologijos sode nuvylė, tikriau nuvylė operatorius. Šįkart prodiuserė Laima Lapkauskaitė surado vietelę Palangoje, kur filmuojant teko tiesiogine žodžio prasme slėptis nuo vestuvininkų, taip pat filmuojančių savo vaizdo klipus ir nuolat patenkančių į kadrą.

Kad ir mūsų klipas nebūtų saldžiai vestuvinis, atsisakėme baltų tiltų, vengėme ančių, gėlių, laimingų dainuojančių veidų, net apskritai atsisakėme dainuoti. Nuotaika rudeninė, išsiskyrimo, net apsiverkiau...“, – tikino M.Jampolskis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.