Romantišką dainą pristatęs D.Montvydas: „Norėčiau antro vaiko“

Spalio pabaigoje koncertų turą per Lietuvą pradėsiantis dainininkas Donatas Montvydas pirmadienio popietę gerbėjams pristatė dar vieną naujieną – kūrinį „Tik tau vienai“ ir taip pat pavadintą minialbumą.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Oct 13, 2014, 1:32 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 1:30 PM

Minialbumą „Tik tau vienai“, kuris išleistas tik skaitmeniniu būdu, Donatas pristatė ten, kur didžioji jo dalis ir įrašyta – radijo stoties „Lietus“ studijoje.

Jame – šešios gyvai įrašytos dainos iš ankstesnio Donato albumo „Norim dar“. Jos skamba neįprastai – elektroninius šokių ritmus pakeitė akustinis skambesys.

„Norėjau atskleisti kitą savo pusę. Manau, girdėdami tokias versijas, galite labiau suprasti šių dainų esmę. Visi koncertai bus išskirtiniai“, - sakė Donatas, būtent taip skambančią savo kūrybą su muzikantų grupe atliksiantis netrukus prasidėsiančiame koncertų ture.

Nauja jo repertuaro daina „Tik tau vienai“ - „disco“ stiliumi dvelkiantis melodingas kūrinys. Tekstas – lyg labai atviras meilės laiškas: „Aš gyvenu, kai tu šalia, tik tau vienai žinot, kas slepias manyje“.

Tiesa, „Lietaus“ studijoje šią dainą Donatas atliko kitaip – muzikantai grojo metalofonu, ukulele, keptuve, lagaminu ir kitais koncertams ne itin įprastais instrumentais. Juos Donatas ketina pasiimti ir į koncertų turą.

Dainos melodiją sukūrė ir prieš pusmetį pats rusiškai šį kūrinį įrašė gruzinų kompozitorius Brandonas Stone'as, kurio parašytą dainą „Love Is Blind“ prieš porą metų Donatas atliko „Eurovizijoje“. Kam skirtas "Tik tau vienai" tekstas?

„Kai grįžtu namo, mano žmona Veronika klausia – ar sukūrei man dainą? Bet muzika ir kūryba įveda į tam tikrą iliuziją. Šios dainos tekstą galima skirti bet kuriai moteriai. O šiaip – skaitykite tarp eilučių“, - nuo atsakymo, ar daina skirta jo žmonai Veronikai Montvydienei, žaismingai išsisuko Donatas.

Vienas radijo stoties klausytojas paklausė – ar po šio albumo galima tikėtis dukrą auginančio Donato antro vaiko?

„Mano ateities vizijose – penki šeši lakstantys vaikai. Ar antras vaikas artėja? Labai tikiuosi, kad taip. Aš to tikiuosi ir norėčiau“, - sakė dainininkas.

Donato koncertai domina daug žiūrovų – į didžiąją dalį koncertų teliko kelios dešimtys neparduotų bilietų.

„Į kai kuriuos koncertus bilietai parduoti dar prieš dvi savaites. Žmonės iš anksto įvertino galimybę gauti gerą koncertą“, - sakė dainininko vadybininkas Martynas Tyla.

Spalio 25-ąją Donatas dainuos Alytaus miesto teatre, spalio 26-ąją – Kauno „Žalgirio“ arenos amfiteatre, spalio 28-ąją – Tauragės kultūros rūmuose, spalio 29-ąją – Klaipėdos koncertų salėje, spalio 30-ąją – Telšių Žemaitės dramos teatre. Turo finalas gruodžio 26-ąją įvyks sostinės „Forum Palace“ rūmuose.

„Sunkiausia koncertuoti Vilniuje. Gal dėl to, kad publika čia – išranki. Bet tai gerai, nes kelia motyvaciją stengtis.

Po koncertų prie specialaus stendo gerbėjai galės nusifotografuoti su Donatu ir čia pat gauti „Polaroid“ fotografiją su autografu.

„Bandome išgyvendinti tas asmenukes su mobiliaisiais telefonais. Tiesa, ši nuotrauka simboliškai kainuos - gal kelis litus. Nes jei būtų nemokama, turbūt penkias valandas reikėtų po kiekvieno koncerto fotografuotis“, - sakė M.Tyla.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.