N. Šiaudikytės klausėsi J.C.Van Damme'as su „Naujomis pupytėmis“

Penktadienį Vilniaus naktiniame klube „Mojo Lounge“ dainininkė Neringa Šiaudikytė pristatė savo naują projektą „Dancing Grooves“. Šioje muzikinėje programoje N.Šiaudikytė keliauja šokių aikštele per pasaulio populiariosios muzikos istoriją, nukeldama renginio svečius į siautulingą šokių sūkurį, skambant gerai visiems pažįstamoms melodijoms.

Vakarėlio akimirka.<br>I.Jonelytės nuotr.
Vakarėlio akimirka.<br>I.Jonelytės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 25, 2014, 4:18 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 4:48 PM

Projekto muzikinės aranžuotės kiekvieną kūrinį paverčia energingu, roko muzikos elementais praturtintu geros nuotaikos užtaisu. Grupės sceninis įvaizdis – ekspresyvūs ir nevaržomi rokeriai su elegantiška dama priešakyje.

Kartu su profesionalių muzikantų grupe Neringa sukūrė puikią atmosferą šokiams ir linksmam bendravimui verslo partnerių ar draugų kompanijoje.

Šiame koncerte apsilankė ir aktorius Jeanas Claude'as Van Damme'as. Jis iš anksto buvo rezervavęs privačią zoną savo svečiams. Net dvi savaites iki J.C. Van Damme atvykimo buvo derintos rezervacijos sąlygos ir pageidavimai. Jeanas Claude'as negailėjo pagyrimų naktiniam klubui ir įvertino jo aukštą aptarnavimo lygį. Svečiams buvo užsakyta net 50 butelių prabangaus prancūziško šampano.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.