Atšauktas Lenny Kravitzo koncertas Vilniuje

Šį ketvirtadienį Vilniuje turėjęs vykti JAV roko žvaigždės Lenny Kravitzo šou – atšauktas. Kad atlikėjo pasirodymai Estijoje, Lietuvoje ir Baltarusijoje šią savaitę neįvyks ir tikriausiai bus nukelti į metų pabaigą, paskelbė antradienį Taline turėjusį vykti Lenny koncertą rengusi agentūra „Live Nation“.

L.Kravitzo pasirodymas Vilniuje atšaukiamas dėl ligos.<br>M.Patašiaus nuotr.
L.Kravitzo pasirodymas Vilniuje atšaukiamas dėl ligos.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2014-10-27 20:21, atnaujinta 2018-01-24 11:57

Agentūros Estijos skyriaus vadovė Eva Palm pranešė, kad Lenny pirmadienį į Estiją atvyko iš Suomijos, kur koncertavo sekmadienį. Dar koncerto Helsinkyje metu dainininkas pasijuto blogai – socialiniame tinkle „Facebook“ renginyje buvę gerbėjai dalijasi užuojautos žinutėmis, pastebi, kad koncerto pabaigoje persišaldžiusiam atlikėjui buvo sunku dainuoti, linki pasveikti.

Anot E.Palm, į Taliną atvykusiam artistui ir jo komandai buvo sunku priimti šį sprendimą, tačiau medikai negaluojančiam L.Kravitzui patarė keletą dienų ilsėtis.

Ji patvirtino, kad atšaukti pasirodymai ne tik Taline, bet ir Vilniuje bei Minske. Atlikėjas tikisi nukelti šiuos kelis koncertus ateičiai, deramasi dėl naujų datų.

„Noriu pabrėžti - mes padarysime viską, kad koncertas būtų nukeltas vėlesnei datai ir Lenny pasirodytų Vilniuje. Tikimės, kad Lietuvoje jis gros dar šių metų gruodį“, - portalui lrytas.lt sakė L.Kravitzo koncertą Vilniuje rengusios agentūros "SEVEN Live" ir "Siemens" arenos vadovas Juras Vėželis. 

Vilniaus „Siemens“ arenoje L.Kravitzas turėjo koncertuoti spalio 30-ąją. Tai būtų trečioji atlikėjo viešnagė Lietuvoje – 2008 metais jis dainavo Vilniaus „Siemens“, o 2011-aisiais – Kauno “Žalgirio“ arenoje. Antradienį koncerto rengėjai užsiminė, kad nukeltas koncertas galėtų vykti gruodžio 17-ąją, tačiau oficialiai data bus patvirtinta vėliau. Pasak J.Vėželio, JAV rokerio gerbėjams neteks keisti bilietų į koncertą – galios tiek „Tiketa“ kasose, tiek internetu pirkti bilietai, jei nebus pažeistas jų apsaugos kodas. Nespėję įsigyti bilietų į L. Kravitzo koncertą tai galės padaryti iki koncerto pradžios gruodžio mėnesį.

Lietuvos melomanams lieka guostis tuo, kad per artimiausią savaitę jų laukia dar du ryškių užsienio žvaigždžių koncertai – penktadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje dainuos australų popžvaigždė Kylie Minogue, o pirmadienį Vilniaus „Siemens“ arenoje – jaunimo numylėtiniai iš JAV „OneRepublic“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.